Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Aldona Julita
#432272 Gulejau ten. Fainas skyrius. Galima vaikščioti su savo rūbais. Gydytojai ir seseles puikios. Mišrus skyrius. Kai sveikata pagerejo, tai leido ir i miesta iseit. Ten yra dailes kabinetas. Galima laisvalaikiu piest, groti pianinu, zaisti stalo tenisa. Ryte butina daryti mankštą. Buvo uzsiemimai:ergoterapija, bandravimo menas. Su soc darbuotoja eidavom i parka salia ligonines. Galima tureti savo maista. Yra bendras saldytuvas :)))
Parašė velvis
#432273 Įdomu, kaip pasikeitė skyriaus vedėjas ir gydytojai... :)
Parašė Gaika
Aldona Julita rašė:Gulejau ten. Fainas skyrius. Galima vaikščioti su savo rūbais. Gydytojai ir seseles puikios. Mišrus skyrius. Kai sveikata pagerejo, tai leido ir i miesta iseit. Ten yra dailes kabinetas. Galima laisvalaikiu piest, groti pianinu, zaisti stalo tenisa. Ryte butina daryti mankštą. Buvo uzsiemimai:ergoterapija, bandravimo menas. Su soc darbuotoja eidavom i parka salia ligonines. Galima tureti savo maista. Yra bendras saldytuvas :)))

Ačiū :)))
Vartotojo avataras
Parašė DDarijus
#432874 Vasario pradžioje, po 5 dienų atsisakiau gydymo Kauno Klinikų ūmių krizių skyriuje, nes švirkštė didžiules dozes Haloperidolio ir Karbenazino
Astro-Meška rašė:LBJ, tu tik nepamiršk, kad turi teisę nesutikti su gydymu ir skiriamais vaistais ar reikalauti, kad keistų gydantį gydytoją. Mes dažnai pamirštam, kad turim teisių. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
DDarijus rašė:Vasario pradžioje, po 5 dienų atsisakiau gydymo Kauno Klinikų ūmių krizių skyriuje, nes švirkštė didžiules dozes Haloperidolio ir Karbenazino
Astro-Meška rašė:LBJ, tu tik nepamiršk, kad turi teisę nesutikti su gydymu ir skiriamais vaistais ar reikalauti, kad keistų gydantį gydytoją. Mes dažnai pamirštam, kad turim teisių. :bloga

Halo dar leidžia? Wow
Vartotojo avataras
Parašė DDarijus
#432876 Manau, jį jau reiktų uždrausti. Po jo dozės, dingsta bet kokia protinė veikla. Sunku ir 3 žodžių sakinį parašyti. Vietoj jo padėtų kiti medikamentai, plius "lengvas" fiksavimas, esant poreikiui....
Parašė tamsumos
#432923 Sveiki, gal kas galit pakomentuot Vasaros g. 5 poūmės psichiatrijos skyrių? Labiau apie tvarką: ar atima telefonus kažkuriam laikui, ar galima išeit į lauką pačiam. Po RVPL bijau gultis.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#432933 Na bent anksčiau nieks tel. neatiminėjo. :achtung Į lauką galima išeiti jei ne koks specialus režimas nustatytas. Na jei pvz 3 berods režimas kas pas daugumą, tai laisvai šliaužioji po teritoriją. Gal kai karantinas buvo, tai buvo kitaip, bet manau dabar leidžia. Bet jei labai labai išgąsdino ligoninė anksčiau, tai bandyčiau į krizių skyrių...

O jei ne paslaptis, kuriame skyriuje buvai RVPL? :bloga Ir kas ten buvo? Nes aš galvojau ten gultis... :bloga
Parašė tamsumos
#432934 Visai neriboja naudojimosi telefonu laiko? Dar pas juos parašyta, kad galima ir kokį kompą atsinešt ar pan. Tiesiog keista, kad nebus kaip kalėjime, nes prieš kokį 12 metų buvau RVPL vaikų skyriuje, tai telefonu naudotis leisdavo 2 valandas per dieną, į lauką negalėdavai išeiti vienas. O savaitgaliais neišleidžia namo?
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#432936 Neriboja tel. laiko visai, galima turėt kompą, tik kad kraut jį ir tel. bent anksčiau reikdavo prie seselių posto, nes palatose nėr rozečių. :geek Savaitgaliais bent pradžioj tai nelabai išleidžia ir po tų visų koronų nežinau ar išleidžia dabar.
Krizių sk. man fainiausia būdavo dėl aplinkos. :) Tiek kad ten tik 10 dienų laiko.
Parašė velvis
#435203 Niekad negalėjau suprasti, kodėl daugmoje DS vienintelis konsultuojantis gydytojas psichiatras yra pats padalinio skyriaus vedėjas... :)
Parašė terhenetere
#435748 Įdomu, ar kas galėtų pasidalinti patirtimi apie Dienos stacionarus Vilniuje? Ar yra kažkas verta dėmesio?
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#435752 Na man teko būti tik Vasaros g. esančiuose "Dienos stacionare", "Psichoterapijos dienos stacionare" ir RVPL "Psichiatrijos ir psichoterapijos dienos stacionare" (Mindaugo g.). Tai man labiausiai patiko tame RVPL Mindaugo g. Man tai maždaug skirtumas nuo tų kitų dviejų kaip diena ir naktis. :achtung
Bet čia labai individualu. Žiūrint ko tikiesi iš to... Na tarkim ar daugiau ramybės... ar kibti jaučiui už ragų ir rimtai su savimi dirbti. :geek