Moderatorius: signs

Parašė Ramunyte
Vaiduoklis rašė:Ramunyte, vaistai gali slopinti, gal pakaktu mazesnes dozes

Taip žinom šita jam tik ryte sunkiau atsikelti o visa kita kaip ir ptiu ptiu gerai .Todel labai įdomu ,xr kelinta h vakarui geriausiai gerti jai keltis 7-8h ryte?
Parašė Ramunyte
Ramunyte rašė:
Vaiduoklis rašė:Ramunyte, vaistai gali slopinti, gal pakaktu mazesnes dozes

Taip žinom šita jam tik ryte sunkiau atsikelti o visa kita kaip ir ptiu ptiu gerai .Todel labai įdomu ,xr kelinta h vakarui geriausiai gerti jai keltis 7-8h ryte?

O doze atradom efektyviausia ,doze,tikrai negalime.
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduoklis
#432173 gali buti, kad ji isgerus anksciau, butu lengviau atsikelti, man jis kazkur suveikdavo po 2-3 h po isgerimo
Parašė velvis
#432175 Kas vartojate AD ir papildomą nuotaikos stabilizatorių prie kvetiapino? Kiek jaučiate poreikį normotimikui?
Parašė velvis
#432176 Ar kas nors esate vartoję 200 mg pailginto atpalaidavimo formos kvetiapino esant F25.1 ar prie mišraus tipo bipolinio sutrikimo? Ar pakakdavo, "nenunešdavo"? Kažkodėl mano nauja psichiatrė mano, kad to pakanka, nors daug metų vartojau 400-600 mg XR dozes (buvau metęs apie metus laiko).
Parašė Ramunyte
velvis rašė:Kas vartojate AD ir papildomą nuotaikos stabilizatorių prie kvetiapino? Kiek jaučiate poreikį normotimikui?

Mes geriame kvetapina ir lamictali nuotaikų kaitom.
Parašė velvis
#432196 Kelintą valandą vakare dažniausiai vartojate kvetiapiną XR?
Parašė Ramunyte
velvis rašė:Kelintą valandą vakare dažniausiai vartojate kvetiapiną XR?

Mes dabar geriame 21h ir miegoti eina kartaus 22h kartais 23h keliames 7h ir ptiu ptiu dabar gerai viskas iš paprasto perejom prie xr.
Parašė velvis
#432237 Gal kas vartojate pailginto atpalaidavimo kvetiapiną (XR), bet miegui nakčiai papildomai dar vartojate įprastos formos kvetiapiną (IR)? Jei taip, kokią dozę vartojate?
Vartotojo avataras
Parašė signs
#432346 Vartojau, man 200mg perdaug būdavo, tai net perkąsdavau perpus :D Čia buvo bandymas, kadangi galvojau XR labiau mam tinka, bet vėl sugrįžau prie įprasto veikimo. Mažiau vangus, mažiau prislopintas
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduoklis
#432538 kvetiapinas nelabai, cia senesni tipiniai neuroleptikai tai gali sukelt