- 2025 01 02, 14:27
O gal gali plačiau papasakoti, Mindaug g. DS skamba labai naujoviškai: kokia ten dienotvarkė, užimtumas, terapija? Realiai bandau išsirinkti į kurį DS keliauti ir tas sprendimas baigia mane užsmaugti. Ieškau intensyvios terapijos, nukreiptos į elgesio korekciją. Dabar DS yra kone kiekvienoj poliklinikoje, ligoninėje ir dar keli privatūs, o iš aprašymų nieko labai nesuprasi, todėl ir klausiu čia.
Astro-Meška rašė:Na man teko būti tik Vasaros g. esančiuose "Dienos stacionare", "Psichoterapijos dienos stacionare" ir RVPL "Psichiatrijos ir psichoterapijos dienos stacionare" (Mindaugo g.). Tai man labiausiai patiko tame RVPL Mindaugo g. Man tai maždaug skirtumas nuo tų kitų dviejų kaip diena ir naktis.![]()
Bet čia labai individualu. Žiūrint ko tikiesi iš to... Na tarkim ar daugiau ramybės... ar kibti jaučiui už ragų ir rimtai su savimi dirbti.
O gal gali plačiau papasakoti, Mindaug g. DS skamba labai naujoviškai: kokia ten dienotvarkė, užimtumas, terapija? Realiai bandau išsirinkti į kurį DS keliauti ir tas sprendimas baigia mane užsmaugti. Ieškau intensyvios terapijos, nukreiptos į elgesio korekciją. Dabar DS yra kone kiekvienoj poliklinikoje, ligoninėje ir dar keli privatūs, o iš aprašymų nieko labai nesuprasi, todėl ir klausiu čia.
"I have never listened to anyone who criticized my taste in space travel, sideshows or gorillas. When this occurs, I pack up my dinosaurs and leave the room."

Bet ten reik būt nuo 09:00 iki 15val., o jei kokia individuali paskirta, tai ir iki 16val... tokia sistema. (įmesiu tvarkaraštį koks buvo, dabar gal kitoks...)
Bet niekas nelenda į dūšią priverstinai. 

net tevo kabanciu marskiniu bijojau. Tiesiog visko nerasau. Darbe irgi labai sunku. . Kai kada pacientu darbe bijau. Devinti metai leidzia haloperidoli