Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#432803 Atsikėliau 03:30. Išgėriau kavos, kefyro (žiauriai mėgstu :geek ), pasidariau dar didelį puodą žalios arbatos. Išgėriau vaistus, pasidariau greitai paruošiamos sriubos ir įsijungiau forumą. Ir geimą tuo pačiu ("Lost Ark"), kad subėgtų geime rewardas. :D Ir dabar galvoju ar nepažaidus "Hogwarts Legacy" per PS4. :achtung Tik bijau, kad prižadinsiu visus namus. :D
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#434860 Atsikėliau apie 04:30. Išgėriau pomidorų sulčių, arbatos. Pavalgiau pusryčius, išgėriau vaistus ir vitaminus, išvedžiau šunį. Paskambinau vyrui paklaust kada grįš (sakė po 14:00). Parašinėjau dienorašty savo "nuodėmes". :achtung Nusipirkau vitaminų internetu. Galvoju eiti spintą tvarkyti...
Vartotojo avataras
Parašė Opaque
#436967 Kadangi šv. velykos, išsiviriau kiaušinių. Bet skysti triniai gavosi :achtung Viriau 6 minutes. Tikriausiai sumažinau ugnį, kai vanduo užvirė, prieš dedant kiaušinius į puodą. Galėjo būt dėl įpročio sumažint ugnį, nes mažinu po vandens užvirimo, kai maišelį ryžių verdu, kitaip man kupėt pradeda :achtung Dar mama penktadienį, prieš išvažiuodama pas močiutę, sakė, kad jei virsiu kiaušinius velykoms, tai bent 6 minutes virt, nes kitaip triniai nebus kieti. Nu ir gavos skysti :D Nieko, susivalgė ir tokie. Prisiminiau dar kai vaikystėj pirmą kart pargavau virtų kiaušinių su skystais tryniais, tai skanūs buvo. Bandžiau prieš daugiau nei dešimt metų pakartot įspūdį tą. Neatsimenu tik kiek man metų buvo, bet jau buvau suaugus. Tai nepatiko tuo kartu :D Bet šiandien nieko tokie gavosi :D
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#436975 :)
Aš tai atsikėliau apie 04:00. Išgėriau vaistus. Papusryčiavau. Vėl vaistų išgėriau ir po to sulaukusi gal puse šešių išvedžiau šunį į parką. :geek Anas devintam danguj buvo. :D Mano šuo išprotėjęs dėl parko. Labai nori ten eiti ir viską šniukštinėti. :)
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#437150 Atsikėliau, nusiprausiau, pavalgiau ir užmigau vėl valandžiukei. :D Gerai, kad turiu galimybę į darbą eiti vos ne kada noriu ryte. :geek
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#437654 Pašokau lovoj, nes vyras rėkt iš skausmo pradėjo. Raumenį kojos jam sutraukė. Reikėjo gelbėti. :geek

Apie 05:00 jau darbe buvau. :sluota
Vartotojo avataras
Parašė Aldona Julita
#437917 O tu skydliauke tikrinai? Man sake kasmet ultragarsini daryt ir endokrinologe pasake, po puses metu kraujo tyrima daryti.
Ir psichologe liepe pas ginekologus tikrintis, gal yra hormonu sutrikimas