Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Opaque
#436959 Norėčiau paklaust kitų iš jų asmeninės patirties, tie kas geria quetiapine, ar sunku kontroliuot svorį ir ypač ar bandėt aktyviai mest svorį, ir ar sunku buvo numest jį vartojant? Ar labai alkį kelia jis jums? Aš geriu 1 tabletę prailginto 300 mg į parą.
Parašė zazule
#436962 Aš virš 10kg priaugau jį vartodama. Dažnai prabusdavau naktį ir norėdavau žiauriai valgyti. Iš pradžių vartojau 300mg, paskui sumažinau iki 100mg paprasto atpalaidavimo. Nesilaikiau dietos, nesportavau. Dabar vartoju klozapiną, bet nuo jo irgi auga svoris. Kalbėsiu su gydytoja dėl gydymo keitimo, nes jaučiu, kad tuoj sprogsiu, visas pilvas išsipūtęs, atrodau kaip nėščia. Šiaip niekada iki psichotropinių vaistų vartojimo neturėjau problemų su svoriu.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#436973 Man tas pat kaip zazulei su quetiapine buvo... :bloga Irgi naktį keldavausi, kad pavalgyti. Žvėriškas apetitas... Bandžiau daugiau vaikščioti, bet tas visai nepadėjo. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Aldona Julita
#436980 Geriu ryte100 ir vakare 300. Paprasto atpalaidavimo. Man net insulinas buvo uzkilęs nuo persivalgymo. Endokrinologe paskyrė metformina. Tirsim kraują ir ziuresiu rezultatus. Dar skydliaukė blogai veikia. Parenkam preparatus dabar. Pavyko numesti 4 kg. Nuo lapkričio mėnesio. Mažiau saldumynų valgai. Daugiau vaikstau. Naktim obuolius valgai. Būna nukrypimų. Bet aplamai pradėjau daugiau judėti ir mažiau saldumynų valgyti
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#436982 As visada galvojau kad man svoris auga nuo kvetiapino. Savaite ar dvi negeriau cipralex - minus 5kg :bloga tai nesuprasi ka cia kaltint :?
Parašė Ramunyte
Aldona Julita rašė:Geriu ryte100 ir vakare 300. Paprasto atpalaidavimo. Man net insulinas buvo uzkilęs nuo persivalgymo. Endokrinologe paskyrė metformina. Tirsim kraują ir ziuresiu rezultatus. Dar skydliaukė blogai veikia. Parenkam preparatus dabar. Pavyko numesti 4 kg. Nuo lapkričio mėnesio. Mažiau saldumynų valgai. Daugiau vaikstau. Naktim obuolius valgai. Būna nukrypimų. Bet aplamai pradėjau daugiau judėti ir mažiau saldumynų valgyti

Ooo saunuole :)))
Parašė Ramunyte
Aldona Julita rašė:Geriu ryte100 ir vakare 300. Paprasto atpalaidavimo. Man net insulinas buvo uzkilęs nuo persivalgymo. Endokrinologe paskyrė metformina. Tirsim kraują ir ziuresiu rezultatus. Dar skydliaukė blogai veikia. Parenkam preparatus dabar. Pavyko numesti 4 kg. Nuo lapkričio mėnesio. Mažiau saldumynų valgai. Daugiau vaikstau. Naktim obuolius valgai. Būna nukrypimų. Bet aplamai pradėjau daugiau judėti ir mažiau saldumynų valgyti

Sveika,o prie kvetapino dar geriat kazka kiek pamenu kazka dar geriat kazka ir kodel prie vieno vaisto kuris veikia reikia kartais antro minimaliom dozem antipsichotiko?
Parašė Ramunyte
Ramunyte rašė:
Vaiduk rašė:Ķvetiapinas uz pinigus seniau būdavo bet irgi atkriti turėdavau po 1000 mg geriau

Oho net tokia doze didele ir dar atričiai buvo? :bloga

Idomu kodel tie atkryciai gal reikejo salia kito vaisto dar?
Parašė Ramunyte
Aldona Julita rašė:Dabar gilių ligoninėje, tai kol kas parenka vaistus

Labutis,oho irbi atkritote po daugmetų ar kas buvo?Ar cia toks laikas visiems dabar? :bloga Mus kaip tik jau paleido,pakoregavo gydymą,o ar seniai jau gulite,ar ilgai laikys?visa gydyma keis,įdomu kodel taip būna,as galvojau atradom efektyvu gydyma ir dziaugisusi o cia va …reikes ismokti pajausti ir koreguotis kiek suprantu.Sveikite :)))
Parašė Ramunyte
Ramunyte rašė:
Aldona Julita rašė:Dabar gilių ligoninėje, tai kol kas parenka vaistus

Labutis,oho irgi atkritote po daug metų ar kas buvo?Ar cia toks laikas visiems dabar? :bloga Mus kaip tik jau paleido,pakoregavo gydymą,o ar seniai jau gulite,ar ilgai laikys?visa gydyma keis?įdomu ,kodel taip būna,as galvojau atradom efektyvu gydyma ir dziaugiausi o cia va …reikes ismokti pajausti ir koreguotis kiek suprantu.Sveikite :)))
Vartotojo avataras
Parašė Aldona Julita
#439459 Paskutini karta gulejau 2017 metais. 2024 paumejimas buvo. Gydziausi ambulatoriskai. Dabar geriu 200 kvetiapino ryte, per piet ir vakare. Haloperidoli injekcijos kas dvi savaites. Cyclodoli. Dar vakare geriu lorazepama. Bet zada nuiminet ji. Kas cia zino kaip bus toliau
Parašė Ramunyte
Aldona Julita rašė:Paskutini karta gulejau 2017 metais. 2024 paumejimas buvo. Gydziausi ambulatoriskai. Dabar geriu 200 kvetiapino ryte, per piet ir vakare. Haloperidoli injekcijos kas dvi savaites. Cyclodoli. Dar vakare geriu lorazepama. Bet zada nuiminet ji. Kas cia zino kaip bus toliau

Aiskutis,na taip nezinom ir mes ech,o taip noretusi atrast ta viduriuka ir kad laikytusi,bet kiek suprantu su sitom ligom taip nebūna.O jums paūmejo ir supratot pati ar psichoze užejo ir pan? :what :( Tad linkiu greiciau stsbilizuotis,sveikti ir gryžti namo :)))