Moderatorius: signs

Parašė vicyokz
#416011 Emar kaip "jūs" visi panašiai šnekat:) tas bandymas įvaryti kaltės jausmą. Panašiai sako ir fakenews visokie DELFI ir PNS, negi dar pasakysit kad jūs pasitikit žiniasklaida ir televizija ? "Per jūs bus užkištos visos ligoninės" ir PNS. Jūs norit pasakyti kad skiepyti neplatina ir nesuserga ? O gi Izraelyje vykstai tai, jog atveju šuoliai ir dauguma sergančių skiepyti. Taigi išvada kokia ? Ogi tokia jog jūs turite tiek pat šansų užkrėsti kitą, kaip ir neskiepytas. O tie visi "mažiau", "lengviau" nelabai konkrečiai atrodo. Tai jeigu jūs pasiskiepyti taigi jūs tada "saugus" nuo "mirtino" viruso, ko pergyventi. Negi jūs nesuprantat jog jumis manipuliuoja su tą kovidplandemija. Paskaitykit K. Švabo "didysis perkrovimas" manau aiškiau pasidarys, o jeigu jūs visą gyvenimą tikit visokiais žinių portalais ir televizorių tada nenuostabu kodėl taip kalbat kaip "jie" nori.
P.s. mokslininkai kurie yra "mūsų" pusei sako, jog kaip tik paskiepyti yra/bus didžiausi platintojai
Vartotojo avataras
Parašė emar
#416012 na, aš visą gyvenimą gyvenu su gripo komplikacija - stipriai neprigirdžiu. Tai nuo covid'o komplikacijos nenoriu, geriau pasiskiepysiu. Kai jaučiuosi blogai, einu pas gydytoją. Jei nenoriu eiti pas gydytoją - tada turėčiau pati daryti pagrįstas išvadas studijuodama žmogaus sandarą, o ne spėliodama kaip kas vyksta.

Jei kas nori rizikuoti su komplikacijomis. Man nuo skiepo komplikacijos nepasireiškė. O dėl Izraelio - skiepyti serga, bet ne ligoninėje.
Parašė vicyokz
#416013 Emar gerbiu jūsų sprendimą. Elkites taip kaip jums atrodo geriau, bet nekaltinkit tų, kurie kitaip galvoja. Juk vakcina ne šiaip kažkoks vitaminas, tai sunkieji metalai kurie nusėda mūsų organizme visam gyvenimui.
P.S. nesu antivakseris esu pasiskiepyjes nuo daugumos ligų įskaitant ir encefalito, tik šią vakcina nepasitikiu.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
vicyokz rašė:Emar kaip "jūs" visi panašiai šnekat:) tas bandymas įvaryti kaltės jausmą. Panašiai sako ir fakenews visokie DELFI ir PNS, negi dar pasakysit kad jūs pasitikit žiniasklaida ir televizija ? "Per jūs bus užkištos visos ligoninės" ir PNS. Jūs norit pasakyti kad skiepyti neplatina ir nesuserga ? O gi Izraelyje vykstai tai, jog atveju šuoliai ir dauguma sergančių skiepyti. Taigi išvada kokia ? Ogi tokia jog jūs turite tiek pat šansų užkrėsti kitą, kaip ir neskiepytas. O tie visi "mažiau", "lengviau" nelabai konkrečiai atrodo. Tai jeigu jūs pasiskiepyti taigi jūs tada "saugus" nuo "mirtino" viruso, ko pergyventi. Negi jūs nesuprantat jog jumis manipuliuoja su tą kovidplandemija. Paskaitykit K. Švabo "didysis perkrovimas" manau aiškiau pasidarys, o jeigu jūs visą gyvenimą tikit visokiais žinių portalais ir televizorių tada nenuostabu kodėl taip kalbat kaip "jie" nori.
P.s. mokslininkai kurie yra "mūsų" pusei sako, jog kaip tik paskiepyti yra/bus didžiausi platintojai

Aš netikiu pvz žiniasklaida, bet pats kai susirgau tai nepaneigsi simptomų. Tikrai simptomai ne kaip gripo, o kažkokios visiškai kitokios ligos. Nžn.. nesiveliu aš į diskusijas su žmonėm kurie jau aiškią savo poziciją turi. Nėra prasmės diskutuot. Netiki netikėk, bet kai susirgsi tada prašom sėdėt namie ir pagalvot apie kitus, kad jų bent neužkrėstum, o su savim tai elkis kaip nori, niekas neprivers. O šiaip.. kuo greičiau visi susiskiepys tuo greičiau atsistatys ekonomika. Gal ne šitu skiepu, gal koks naujas atsiras po pusės metų. O geriausia kad vaistas atsirastų, tada visi pagaliau pamiršim tą covidą išvis.
Vartotojo avataras
Parašė emar
#416015 Man įdomiausia yra tai, kad žiniasklaida netiki, bet siūlo pasiskaityti knygas :) Kodėl vieni geresni už kitus?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#416016 As pats esu uz biologini poziuri i organizmo procesus, bet net jei ir esamos vakcinos apsaugo nuo komplikaciju, del ju virusas mutuoja ir ta vadinama "kolektyvini imuniteta" net gi trukdo pasiekti. Jei bus reikalas, t.y. mokslai gris i auditorijas, kuo as abejoju, tai teks skiepytis, kitu atveju - nematau tikslo.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#416017 O man šiaip p#j#b#t ant to viruso :D svarbu kažkaip nerimą su depresija išsigydyt, žymiai sunkesnis ir ilgesnis gydymas..
Parašė vicyokz
#416019 Na K. Švabas yra miliardierių klubo įkūrėjas ir arti elitos (ir tas kuris nieko prieš kad žmonių skaičius pasaulyje sumažėtų, kadangi dėl mūsų "tarakonų" daug problemų), o žiniasklaida kaip prostitutė, sakys kas jai liepta bus, bus pasakyta lot ant kažko jinai los, arba bus pasakyta skleisti paniką jinai tą ir darys, nzn pas mane aiškus supratimas yra kas yra žiniasklaida ir televizija... :D Aš už nepriklausomą žiniasklaida, pvz Lietuvoje Giedrė Gorienė puiki vedėja. O valstybinės žiniasklaidos visų šalių... Čia mano nuomonė, jos niekam neperšu, ir tą nuomone susidariau ne per vieną dieną ir netgi ne per vienerius metus.
Vartotojo avataras
Parašė emar
#416020 Neskaitau žiniasklaidos :) Ir netikiu sąmokslo teorijomis. Jei žmones būtų galima suvaldyti, jie seniai būtų suvaldyti. Seku tik skaičiukus. Ir neprognozuoju nieko.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#416046 Apie Izraelį. Tai Delta atmaina siaučia, dėl to kyla užsikrėtimai. Bet tie užsikrėtimai visiškai neužkrauna sveikatos apsaugos sistemos (ligoninių ir pan), nes būna lengvos formos, kadangi paskiepyti serga. Pažiūrėk statistiką. Nors ir šoko rate'ai atvejų, bet hospitalizacijos praktiškai nėra, ko nebūtų be skiepų.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#416065 Man turbūt nuo haloperidolio tas baisus mieguistumas. Nors išgėrus tab. tai nesijaučia jokio poveikio, tiek kad jis man nuo paranojų padeda. Geriu halo 10mg, quetiapine 300mg ir sertraline 150mg. sertraline kiek žinau aktyvinantis turėtų būti. Dar gal quetiapine prisideda prie mieguistumo, nors quetiapine geriu daug metų...
Kažkokių blogų nuotaikų nėra, tiesiog labai norisi miego ir po 14-16val miegojimo nesijaučiu persimiegojusi. Atrodo, miegočiau ir miegočiau. Nors blemba būna, kad sapnuoju košmarus ar nemalonius sapnus, bet vistiek miegu. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
#437473 Kaip jums ar vaistai davė daugiau naudos negu žalos ? Ar daugiau šalutinių ir mažai naudos ? Ypač įdomu paklausti kurie vartojat vaistus daug metų.
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#437490 Man asmeniskai tikrai dave ir duoda naudos, gerai parinkti vaistai vartojami saziningai man leidzia dirbti ir islaukyti sunku fizini ir protini darba po 12val kas 3dienas praktiskai be biuleteniu, ir beveik pusantru metu be ligoniniu, kai anksciau is ju neislisdavau, ir guldavausi po 4-5kart i metus... :oops:
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Crazy rašė:Man asmeniskai tikrai dave ir duoda naudos, gerai parinkti vaistai vartojami saziningai man leidzia dirbti ir islaukyti sunku fizini ir protini darba po 12val kas 3dienas praktiskai be biuleteniu, ir beveik pusantru metu be ligoniniu, kai anksciau is ju neislisdavau, ir guldavausi po 4-5kart i metus... :oops:

Smagu girdėti :luv:
ParašėRasti
Phurriz rašė:
Crazy rašė:Man asmeniskai tikrai dave ir duoda naudos, gerai parinkti vaistai vartojami saziningai man leidzia dirbti ir islaukyti sunku fizini ir protini darba po 12val kas 3dienas praktiskai be biuleteniu, ir beveik pusantru metu be ligoniniu, kai anksciau is ju neislisdavau, ir guldavausi po 4-5kart i metus... :oops:

Smagu girdėti :luv:

Buvau uždavusi klausimą. Atsakė tik Astro-Meška. Gal galėtų supratimu ir išmanymu pasidalinti ir kiti nariai?
Klausimas buvo apie šalutinius reiškinius nuo cipralexo ir mitrazapino. O jie tokie: regos sutrikimas ir zvimbėjimas galvoje. Ne ausyse. Ar apskritai tokie, ar gali būti? Gydytojas neigia. sako negirdėjęs. Nesu patikli gydytojų atžvilgiu. Vartojau vaistus apie mėnesį. Nutraukiau be vargo ir be skausmo. Rega tikrai gerėja. Zvimbimas išliko. Jis nėra pastovus. Tai garsesnis, tai tylesnis, tai jo nėra. Bet jis yra iki šiol. Bet du dalykai atsitiko, pradėjus vartoti šiuos vaistus. Ir esu tikra, kad tai susiję. Apie juos ir primiršus buvau. Vyko tik naktimis, miegant. Kartą labai trumpai (akimirką, sekundę), antrą kartą (gal po 5 dienų) ilgėliau (gal 2 sekundės, trys), net truputį nusigandus buvau. jausmas: laidams susilietus, iškrovai esant. Niekada nesu jokių vartojus anksčiau antidepresantų. jeigu ne rega ir klausa ir to pasekoja - baimė - nuostabiai jie man tinka. Atsakykite, prašau.