- 2024 12 10, 23:41
Sveiki, ilgą laiką vartoju Xanax, apie 10 metų, Ir mažiau ir daugiau. Turiu klausimą, ar įmanoma, kad psichiatras priskirtų didesnę, dozę negu 1 mg. per dieną? Šiuo metu įsidarbinau, turiu didėlį nerimo sutrikimą, Esmė, kad ilgą laiką kovoju su kažkokiu keistu surikimu. Negaliu pažiūrėti žmonės tiesiai į akis, smegenys automatiškai suranda, tarkim apgamą, ar raukšlę tarp akių, ar dantis ir žvilgnis nukypsta ten. Kovoju su tuo ilgą laiką. Prėjau liepto galą, nes keliu diskomfortą žmonėms, vien tik savo žvilgsniu. Akys išplėstos įsitempusios, per prievartą bandau žiūrėti į akis ir nepavyksta. Du miligramai Xanax šiek tiek nuramina bet tiek man nepriskirta. Tai vėlgi klausimas, ar psichiatras gali išrašyti vartoti Xanax daugiau nei vieną miligramą per dieną. Ačiū!
O šiaip 10 metų???
Jis gi per atmintį belekaip kerta. Ar tau nekirto? Aš niekad į akis nežiūriu.
turiu klausos problemų, tad žiūriu į lūpas, nes truputį skaitau iš lūpų. Nežinau. Gerai pagalvočiau dėl to xanax. Eičiau gal geriau į kokią KET terapiją. O gal bandei jau?

šiaip man daug aiškumo įvedė vienas dokumentinis filmas, Take Your Pills: Xanax vadinasi, labai aiškiai ir suprantamai viską išdėliojo į savo lentynas ir aš prisiekiau daugiau niekada tų vaistų negert, nesvarbu kaip blogai būtų
Paskutiniu metu net knygų skaityt nesigauna.