Čia ieškome antrų pusių <3 ir šiaip žmonių pabendrauti
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
#438509 Ieškau merginos ar draugės kuri būtų susidūrusi su psichologiniais sutrikimais. Norėčiau, kad būtų kažkas bendro ir nereikėtų nieko slėpti. :warm
Geriausia, kad būtų tarp 20-40 metų, nes man pačiam 35 metai.
Miestas nesvarbu, nes turiu teises.
Instagram ir nuotraukom pasikeistume privačiai :)))
Rašykite tik privačiai!
ParašėRasti
Phurriz rašė:Ieškau merginos ar draugės kuri būtų susidūrusi su psichologiniais sutrikimais. Norėčiau, kad būtų kažkas bendro ir nereikėtų nieko slėpti. :warm
Rašykite tik privačiai!

aaaa, tai tu "berniukas". Ir toks jau ūgtelėjęs. Maniau čia visos mergaitės. Kalbu apie "gyvas".
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Rasti rašė:
Phurriz rašė:Ieškau merginos ar draugės kuri būtų susidūrusi su psichologiniais sutrikimais. Norėčiau, kad būtų kažkas bendro ir nereikėtų nieko slėpti. :warm
Rašykite tik privačiai!

aaaa, tai tu "berniukas". Ir toks jau ūgtelėjęs. Maniau čia visos mergaitės. Kalbu apie "gyvas".

Man patinka bendrauti su merginom kurios taip pat susidurę su psichikos sistema, kad būtų kažkas bendro.
Šis forumas jau labai nebeaktyvus tai niekas čia turbūt neparašys man. Dar nėra mano foto, merginos turbūt galvoja, kad aš atrodau labai baisus ir neprisižiūrintis, juk niekas nežino.

O šiaip mano ūgis 188 cm, nesu žemas, neturiu antsvorio, dėmesio netrūksta, bet man būtina, kad mergina būtų susidūrus su psichiatrija ar sirgus kokiu psichikos sutrikimu ar ten dirbusi.

Čia prisegu telegram grupės linką kas norėtų pabendrauti, nebūtinai apie pažintis, bet apie vaistus, ligas, daktarus ar šiaip apie viską.
https://t.me/+EvVshpCADjc5OTg0