Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Anomaly
#438683 Jeigu ne paslaptis, kokią sritį studijavote?Ir kokių gydytojų savo gyvenime teko sutikti daugiau-kompetentingų ar neišmanėlių?
Vartotojo avataras
Parašė Aldona Julita
#438684 Baigiau odontologo padėjėjos studijas. Ir nebaigiau gydytojo odontologo studijas. Baigiau 3.5 metų :shock: pažįstami vadina be 5 minučių gydytoja :achtung aišku daugiau kompetetingų yra. Dirbau 4 metus odontologo padėjėja.

Buvau pora kartų uždirbusi ant nekokiu gydytojų, o šiaip dauguma geri :)))
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
Aldona Julita rašė:Kad lengviau orientuotis medicinoj, perskaityk biologijos vadoveli 12 klases. Ir anatomiją žmogaus ir histologija ( mokslas apie daugialasčių gyvunu ir zmogaus audinius). Iskart aiskiau bus skaityti medziaga. Tas knygas galima ir biblej rast

O, ačiū. Užsirašysiu tuoj, kad reik knygų šių paieškot...
Užsirašiau...
O apie visus dopaminus ir serotoninus, jaučiu angliškai tik...? :bloga Bandžiau angliškai S.Stahl knygas vartyt, bet mano smegenys tos info nesukramto. :redface
Parašė Ramunyte
#439273 Labas,va va kaip gerai,kad baigete studijas va ir lengviau gyventi,beje sūnus įstojo i vdu menu istorija,kritika ir medijos,tai jo svajone,raso poezija,kuria ir pan kolkas svojones jo pildosi,išsilaike vairuot pažymejimą
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
Ramunyte rašė:Labas,va va kaip gerai,kad baigete studijas va ir lengviau gyventi,beje sūnus įstojo i vdu menu istorija,kritika ir medijos,tai jo svajone,raso poezija,kuria ir pan kolkas svojones jo pildosi,išsilaike vairuot pažymejimą

Oho, koks šaunuolis.
Vartotojo avataras
Parašė Opaque
#439280 Ramunyte, sveikinu Jus ir Jūsų sūnų su pasiekimais! :flo Šaunuolis tikrai, kad ne tik dvyliktą klasę baigė, bet dar ir į universitetą įstojo. :heart
Parašė Ramunyte
Opaque rašė:Ramunyte, sveikinu Jus ir Jūsų sūnų su pasiekimais! :flo Šaunuolis tikrai, kad ne tik dvyliktą klasę baigė, bet dar ir į universitetą įstojo. :heart

Ačiū labai,tik šiuo metu palužo gavo 4 uz aarchitekturologija ir isauke simptomus teko kviesti greitaja ech visgi po 3 metu , palūzo,bet tikimes atsistatyti o sakykite ar kam yra buve tas smegenu perdegimas?ir kaip atstatomas? mums kas islike buvo panikos atakos,o dabar smoge stipriau…
Parašė Ramunyte
Vaiduoklis rašė:Šaunuolis vaikis :)))

Ačiū tikrai saunuokis,bet visgi pries egzaminus mus pakirto, tenka pasikoreguoti ir tikimes jog pavyks ar kam taip yra buve?
Parašė Ramunyte
Astro-Meška rašė:Man tai labai keista, kad jūs rašote "mums". :bloga

Atsiprašau,kas keista kad as domiuosi kas serga šiomis ligomis ir dalinuosi artimu,galiu tikrai ir nerašyti,labai atsiprašau,jai likau nesuprasta :bloga
Parašė Ramunyte
Astro-Meška rašė:
Ramunyte rašė:Labas,va va kaip gerai,kad baigete studijas va ir lengviau gyventi,beje sūnus įstojo i vdu menu istorija,kritika ir medijos,tai jo svajone,raso poezija,kuria ir pan kolkas svojones jo pildosi,išsilaike vairuot pažymejimą

Oho, koks šaunuolis.

Ačiū jums,bet teko vel atkristi :(
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
Ramunyte rašė:
Astro-Meška rašė:Man tai labai keista, kad jūs rašote "mums". :bloga

Atsiprašau,kas keista kad as domiuosi kas serga šiomis ligomis ir dalinuosi artimu,galiu tikrai ir nerašyti,labai atsiprašau,jai likau nesuprasta :bloga

Ne ne ne, sorry, jei įžeidžiau. :bloga Aš turėjau galvoj, kad rašot ne "jam" "vaikui", o "mums". Čia šiaip tikrai lygioj vietoj prisikabinau. :achtung Atsiprašau, tikrai, rašykit kaip jums patogu. :bloga Tiesiog buvau labai blogos nuotaikos dėl to matyt kabinėjausi prie niekų. :bloga Tikrai, koks skirtumas "mums" ar "jam" rašot. :bloga Gal net pavydžiu, kad jūs taip rūpinatės, vis domitės daug klausinėjate. Nes mano tėvai net nepasakytų kokia mano diagnozė, o ką jau kalbėt apie vaistus... Visai nesidomi. :bloga
Tikrai labai pavydžiu tokios mamos. :redface
Tikiuosi, kad labai neužgavau jūsų. :bloga Klauskit ir domėkitės ir toliau. Jei galėsiu, visad atsakysiu ir pasidalinsiu kas man padeda. :)