Moderatorius: signs

Parašė Ramunyte
Astro-Meška rašė:
Ramunyte rašė:
Aldona Julita rašė:Man po 9 metų dave iki 65 metu. Po to vel reiks test. Jei nemirsiu :geek

Oho geras iki 65 nevisa laikui nieko sau idomiai cia jie…Ačiū idomu kiek mums tesios taip :bloga

Iki pensijos tiesiog jai davė. Man irgi taip buvo parašę, bet kai keičiau į naują pažymėjimą, tai atsiuntė naują, kur parašyta, kad neterminuotai.
Ramunyte, man tai klausimas kam jums tas neterminuotumas? Jis dar labai jaunas, gal nereiks jam išvis jokios pagalbos finansinės. Gal įkurs kokį savo verslą ir puikiai gyvens. Yra žmonių, kurie tikrai galo su galu nesuduria. Ir skolose gyvena. :bloga

Mums kaip kauno klinikose sake Nemunui liga visam gyvenimui,ir tikrai ilgai prisikankinome nuo 14metų,ir dar su tuo gyvename ir gyvensime visą gyvenimą,liga niekur nedinks o kad ir ikurs versla tai būtų super net su sia liga kalniukai siand gerai rytoj ne,ba ka ir dabar turime ir teko gultis po 3metų remisijos i ligonine,o paklausiau nes pati dar nesuprantu tu terminu,nes jis ausirgo būdamas nepilnametis ir nezinau ar ateiti gales dirbti ar negales ir pan,to stazo gal jis ir visai netures jai negales dirbti uztad ir pakiko įdomu su tokiom ligom sunkiom kas kiek laiko tesios taip neigaluma nes tas irgi kelia stresa nepastovumas ,vis bijok prates neprates o liga labai sunki…jai ne mes jis taip pat galo su gali nesudurtu, uztad ,net bijau pagalvoti kas bus kai mūsų nebus ,del to kabinames i gyvenima kaip galim pabaigti kazka mokslus ir pan bet va pirmis studos etapas arteja ir stresas isauke vel ir teko gultis i ligonine po 4metu remisijos nebuvimo ten…
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
Ramunyte rašė:... nes tas irgi kelia stresa nepastovumas ,vis bijok prates neprates o liga labai sunki…jai ne mes jis taip pat galo su gali nesudurtu, uztad ,net bijau pagalvoti kas bus kai mūsų nebus ,del to kabinames i gyvenima kaip galim pabaigti kazka mokslus ir pan bet va pirmis studos etapas arteja ir stresas isauke vel ir teko gultis i ligonine po 4metu remisijos nebuvimo ten…

Dabar man aiškiau, ačiū, kad paaiškinot. Tikrai stabilumo daugiau suteiktų, jei neterminuota būtų. Ir mes neamžini esam... :bloga Neaišku kas gali nutikti. :bloga O dabar kasmet pratęsinėja? Aš jau nepamenu kuriam laikui man duodavo... Ir kiek metų jau jis turi negalią? Man manrods davė po kokių 6 ar 7 metų iki pensijos. Bet man šizoafektinis. Su šizofrenijos diagnoze, manau, greičiau duos neterminuotai.

Labai užjaučiu, kad atkrito vaikas. Laaabai jį suprantu, man irgi žiauriai sunku buvo mokytis. Ir labai stresuodavau per sesijas.
Sorry, nepamenu ar jis lankosi pas psichologą? Gal variantas būtų taip vadinama palaikomoji terapija? Man tai tikrai padeda. :geek Aš jau kokius 8 metus negulėjau ligoninėj, o guldavausi kas puse metų. Išsiverčiu su dienos stacionarais. Manau, būtent dėl terapijų. :geek
Parašė Ramunyte
#439443 Labas.Mums pratesia kas du metus,jau keturi metai bus kitais metais vel reikes eiti,va va mes irgi turesim ismokti kiek supratau tvarkytis vaistu koregavime jai istiktu krize ir paumetu,nes tikrai po 3 metų buvo jam labai baisu vel prisimti viską isnaujo osgere dviguba doze vaistu ir isikviete greitaja,paliko stebejimui 6dienom,pridejo 2mg resperidono tikiuos kol paumejo laikina o paskui pas savo psichiatra del koregavimo gal dozes savo padidinimo kai sita nuimti reikes.Nes resperidonas jam buvo pacioje pradzioje gydymo mums nepadejo,plius nuo ju svoris auga kiek pamenu bet gal nuo 2mg neauks net tikiuos ilgai jo nereikes kol stabilizuosis.
Parašė Ramunyte
#439445 Pas psichologe lankesi,po panikos atakos privačiai, sake palankys ir siuo metu.
Parašė _Velvis_
#440417 Kas paskutinį kartą neseniai tvarkėtės dokumentus dėl neįgalumo? Kokia buvo tvarka?