Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė biggie
Deividas rašė:Gaila tik kad tie tricikliai turi daug anticholinergic veiklos.. Vienintelis dalykas kuris mane stabdo išbandyt

Nortriptilinas maziausiai is esamu LT, tiesa jis praktiskai grynas NRI
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
biggie rašė:
Deividas rašė:Gaila tik kad tie tricikliai turi daug anticholinergic veiklos.. Vienintelis dalykas kuris mane stabdo išbandyt

Nu jos nebent paastrintu OCD
Vartotojo avataras
Parašė biggie
LBJ rašė:
biggie rašė:

Nu jos nebent paastrintu OCD

Tai net ir serotonerginiai tricikliai turi metabolitus, kurie yra stiprus noradrenergikai. Clomipraminas ne isimtis
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#424100 Nortriptilinas neskiriamas prie ocd.... Cia kaip zibalo i ugni pilt
Vartotojo avataras
Parašė biggie
LBJ rašė:Nortriptilinas neskiriamas prie ocd.... Cia kaip zibalo i ugni pilt

Dalis OCD, gal net apskritai OCD geriau reaguoja i SNRI nei i SSRI. Vienas nortriptilinas greiciausiai nedaug padetu, bet sertralinas+nortriptilinas yra legit combo.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
LBJ rašė:Nortriptilinas neskiriamas prie ocd.... Cia kaip zibalo i ugni pilt

Aaa, matyt netaip supratau. Maniau šnekėjai apie Clomipramine. Na.. anyway. OCD pas mane gan silpnas, labiau kamuoja kaip visad nerimas, nervingumas, dėmesio nebuvimas, dpdr ir t.t.
Parašė davidas
#440416 geriu anafranil 50mg apie tris mėnesius, mano problema ne tiek kad depresija bet nerimas. O nerimo epizodu vistiek turiu, kiek skaitau apie šyta vaista nerašo jog padėtu nerimui. Ar verta dar laukti ar keisti?
Parašė davidas
#440424 Prasiau kad padidintu doze bet nesutiko. Apie kita vaista nekalbejom. Na nera nerimo 24/7, bet buna dar situaciju ypac siocialiniu kaip autobusai, parduotuves, daug zmoniu tada buna nerimo epizodu. Cia labiau i panika panasu arba siocialini nerima. Siaip noreciau pameginti 150mg anafranil raso kad padeda visokiom baimem, fobijom tokiom dozem bet kad nedidina tos dozes nesuprantu ko tie psichiatrai tokie uzsisyke.
Parašė davidas
#440428 ne. Buvo bandyti praeiti sitie venlafaxinas keli men nepadejo , buspironas keli men nepadejo, lamotriginas keli men nepadejo, propranolol menesi, nepadejo, fluoxetina apie menesi ar pusantro nepadejo, escitalopram apie menesi, nepadejo o ir prisiklausiau apie ssri blogu dalyku nenoriu ju vartoti long term tai nenoreciau meginti koki kita ssri ateityje . Mirtazapinas apie menesi, noreciau pameginti vel nes jutau pozityvu efekta. Benzodiazapinai (padeda sakyciau ir tai (gal) bet kelia priklausomybe ir ilgaainiui pradeda rauti stoga, bukina), Abilyfi tris dienas, vos nenumiriau nuo side effectu. Olanzapinas apie menesi, nieko nepajutau tik kad pastorejau. Gabapentin recreational buvo bandyta apie menesi, padejo bet tolerancija pakylo labai greitai ir dingo efektas. Beto pastorejau. Pregabalinas isvis pora kartu ir tai recreational del fun, neturejau galimybes meginti ilgiau kad pasizet del nerimo , o psichiatro meginau prasyt neisrase
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#440429 Nu jo, čia tokia nemaža patirtis… :bloga
Pregabalinas tai greit duoda toleranciją bent man, kas mane išgąsdino ir nustojau jį gert. Su raminamais, jo, atsargiai reik. O jei su mirtazapinu normaliausia buvo, tai bandyčiau jį ilgiau pagert. O šiaip gerai būtų šalia vaistų kokia psichoterapija. :geek Lankai? Mokytis atsiialaidavimo technikų. Skamba durnai, ir per paprasta atrodo, bet su praktika ir vaistais kartu galima gerų rezultatų pasiekt. :geek