Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė ZNS
#20509 šiandien 11 diena, kaip vartoju šiuos vaistus.
apetitas dingo, tai man laimė.
atsirado energijos antplūdžiai.
žudytis nebenoriu.

bet kai vakar vakare stiprios juodos nesaldintos kavos prigėriau, tai buvo toks nerimas, kad galvojau, uždusiu...
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#20513 kava stipriai didina nerimą, sergantiems depresija rekomenduojama jos visiškai atsisakyti.
Vartotojo avataras
Parašė ZNS
#20516 žinau.
bet kofeinas yra mano priklausomybė. kaip kiti laka alkoholį aš - viską su kofeinu.
kavoje šaukštelis stovi, kiek prikraunu, ir bent litrą į dieną išgeriu. neskaičiuojant visokių energinių.
nemanau, kad tai pasikeis.

bet kuriuo atveju, čia jau nuotemė.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#20518 agha, ir aš kavą geriu, bet man nepriklausomybė, man ji labai skani. o energetiniai, limonadai ir pan. man šlykštus. nors tiek gerai =)
Vartotojo avataras
Parašė Gfd
#29613 Man asentra visai tinka. Energijos padaugėjo, viduriai normoj, orgazmo, tiesa, irgi nėra :) Apetitas kaip visada. Ką daryt, kad jo nebūtų? :D
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#43877 man šiandien paskyrė alventą.
Vartotojo avataras
Parašė ZNS
#43979 man šiandien padvigubino, vietoj 75mg laksiu 150mg
gal padės.
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#44053 kadais geriau efexora xr, 150 mg atrodo... tai va apetito nebuvo jokio, minus 9 kg, paralyzavo vyzdziu sutraukiamaji raumeni, gyvenau su skirtingo dydzio vyzdziais, ir prasidejo akomodacijos bajeriai pvz kai sviesa isjungi, erdve issigaubia arba banguoja ir panasios optines iliuzijos...
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#44093 klaikiai pykina, krečia šaltis ir skauda galvą, bet gydytoja sakė, kad pirmos trys paros gali būt labai sunkios.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#44129 mirštu. atrodo, lyg sirgčiau gripu, akyse dvejinasi ir vaivorykštės. o jau pykinimas.....nu reikia kažkaip pakentėt :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#44460 fak. prasidėjo alergija. turiu dabar negert vaistų kol bus aišku nuo ko. nu fak fak.
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#44464 O kas darosi-oda niezti?
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#44467 ir beria tokiais gumbais. man dažnai būna alergija, tai iškart atpažįstu.
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#44472 Man taip buna nuo naminiu gyvunu :D
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#45144 porą dienų negėriau vaistų dėl neaiškios alergijos ir mano sąmonėlė tiesiog kosminiu greičiu ėmė tamsėti. šiandien, tiksliau jau vakar vėl pirmoji palaimingoji tabletė ir nauja adaptacija. klaikiai kenčiu. puikus tik jausmas paukšt ir susivėlusios mintys užsidaro. be to fizinė kančia nustelbia dvasinę. degu, man baisiai karšta, visas kūnas dega, momentais numušinėja nuo realybės, nejaučiu tai rankų, tai kojų, o gal tik atrodo, kad nejaučiu, nes akivaizdu, kad kaklą valdau, kai pakeliu galvą pro lovos kraštą pavemti. miegojau kažkur 15 minučių. atrodo laikas sustojo ir išsiplėtė iki begalybės. nu nieko kažkaip ištversiu, aną kartą kai tik pradėjau gert, buvo kur kas blogiau. kur kas kur kas blogiau. dabar jau atrodo kad atsigaunu, nes islakiau apie litra vandens, ir prisliauziau iki kompo pasiguost. ups, rodos, tuoj isvemsiu vandenį.... :bloga