Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė lynkute
#2451 aciu :wink:
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#2483 pažiūrėjau. 5 mg.
Vartotojo avataras
Parašė lynkute
#2840 noriu paklaust ar relanium stiprus vaistas? nes jis manes visai nemigdo net nezinau ne ka galvot :roll:
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#2842 gal nelabai, nes ji man leisdavo nestumo metu.
Vartotojo avataras
Parašė lynkute
#2851 ar nebijojai agni :?: o tai tau toks negerumas buvo :?:
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#2854 man visa nestuma buvo gresiantis persileidimas, relaniuma reikejo leisti, kad butu raumenys visiskai atsipalaidave ir nesusitraukinėtų gimda. šiaip bvau per jauna suprasti tokius dalykus, o be to aš tada norėjau tik, kad vaikas išgyventų, nes jei būtų gimęs tuo metu, tai nelabai būtų pavykę jam.
Vartotojo avataras
Parašė lynkute
#2867 kaip suprasti tuo metu, tai jai butum nesileidus tai butu neisgyvenes :?:
jetau kokia tu stipri vis delto :o palaikau tokias moteris....
as dabar galvoju jai buciau nenutraukus vaistu ar bent buciau pasitarus su psicho ka daryti nestumo metu gal vaikas butu sveikas ir normaliai ,gal nustojo vystytis kai nutraukiau vaistus bet dabar neverta kaltinti nieko nepakeisi vistiek :(
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#2873 būtų įvykęs gimdymas ir toks mažas vaikas nebūtų išgyvenęs.
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#4594 Man pries kelias dienas vel pakeite vaistus ir prirase relaniumo -tai jis mane migdo
Vartotojo avataras
Parašė lynkute
#4599 tai jis ir gali mygdyti. Paskui kai biski apsipras organizmas tai gal nemigdys ,nes manes tai jie neveikia :wink:
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#4619 Va dabar prabudau nuo baisaus sirdies plakimo nuo nerimo,o pries tai buvau jo isgerusi,bet kodel jis juk turi nuimti ta nerima,o man dar labiau jis sukilo
Vartotojo avataras
Parašė lynkute
#4639 kiek dienu geri relanium :?: gal poto praeis man pirmom dienom nerimo nebuvo ,bet buvo labai negera pykino,galva labai skaudejo bet cia nuo leidziamu taip ,po penkiu dienu pasijutau geriau,tik poto greit priprato organizmas ir dave relanium tabletem o ju biski poveikis kitoks buvo neramumas vel galva plyso tada prisimenu buvo ir asaru kalnai nes jis mane labai jautre padare,nu dabar geriau bet vistiek nesijauciu laiminga atrodo vistiek kazko truksta :roll: :x
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#4640 Pries pora dienu pradejau juos gert-manau kol organizmas pripras,o be to ryt einu gydytojai pasirodyti tai paklausiu kaip cia turi buti
Vartotojo avataras
Parašė lynkute
#4642 jo paklausk ir tau paciai bus ramiau ir zinos vistiek ar testi ar keisti i kitus.laikykis :wink:
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#4644 Aciu Lynkute :)