Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė coffee
#44916 oho,dėl setralino puikiai pastebėta.na kai sekantį kartą lankysiuosi pas gydytoją,reikės prašyti pakeisti į vaistą su ne tokiais agresyviais šalutiniais poveikiais. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#48317 Neveikia, bet dar trumpai geriu. Padvigubinom dozę. Man labiausiai patikę šalutiniai poveikiai - KOMA ir intelekto sutrikimas dar nepasireiškė. :D Bet užtat, man atrodo, kad taip lopais nupliko rankų plaukai. :bloga :D
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#48321 Skaičiau, jog tu draskaisi odą... Tai gal dėl to nupliko. =)

Surašyti šalutiniai poveikiai man irgi visada patinka... Kažkaip pralinksmina tos kominės prognozės. Tikriausiai grynai iš malonumo žinoti, kad man gali blogiau nei yra. :o
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#48323 Kad aš tik nugarą, pečius ir galvą draskau. Gal čia šiaip tik pirmą kartą pastebėjau, kad ant rankų turiu plaukų. Gal jų nebuvo? Gal čia toks šalutinis poveikis - "gali apželti rankos"? :D Kad tik kokia barzda neužaugtų. :bloga Ai, bet tada galėsiu nudraskyt - ir išpliks. :D
Parašė latchwrap
#52498 Man 21. Geriu Zoloft'a metus, nera ir nebuvo jokiu salutiniu poveikiu bei praktiskai nepakeite mano depresijos. Nesenai tiesiog padidino doze :\
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#52507 Jei didesnė dozė nepadės, gali tartis su gydytoju dėl AD keitimo. Labai sunku rasti tinkamiausią... Bet radus, savijauta pagerėja. :jap
Vartotojo avataras
Parašė cleo
#52933 o ar Zoloft nera tas pats kas Sertralinas, tik kitu pavadinimu? Ir kaina kita...
Parašėnegative
#61529 Gersiu dabar šituos.
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#61617 Nėra_skirtumo, kitakart paklausk, kodėl tau neišrašo Sertralin Activis, kas yra visiškai tas pats kaip ir Zoloftas, tik perpus pigiau. :bloga
Parašėnegative
#61624 Paklausiu būtinai.
Parašėnegative
#61667 Ach tu šūde šventas, kokia bjaurybė čia. Nei miegu, tik į šalis nešioja... Jausmas, lyg į gerklę būtų atstatytas galingas plaukų džiovintuvas. Bet kaip čia spėjo taip iškart...
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#61670 taip ir turi būti. pakentėk. praeis per kelias dienas. nors siaip tai zoloftas tokių pašalinių poveikių nesukelia, taip veikia effoxoras.
Parašėnegative
#61684 Tai kenčiu kenčiu.
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#61830 Man nuo Zolofto tas pats buvo.
Parašėnegative
#61852 Ir dar labai pykina, lyg gumulas gerklėj, atrodo, išsivers žarnos, apie maistą net bloga pagalvot, pilvą dar skauda kažkaip.