Dead rašė:Pyktis yra mano gyvenimo varomoji jega
nieko, siuo metu tai normalu
praeis naturaliai
Так откуда взялась печаль?
Kovos su depresija klubas
Moderatorius: Astro-Meška
Dead rašė:Pyktis yra mano gyvenimo varomoji jega
Marko-7 rašė:O tavęs Dead pyktis nesenkina , neatima jėgų ? Kai buvau tavo metų aš ir maitinausi pykčiu kol įstojau į universitetą , matydavau tik baltą ir juodą nesidžiaugiau gyvenimų , tada pradėjo jis iš manęs sunkti jėgas . Ir mane pyktis stumė į gyvenimą bet kazkaip šalia jo mačiau mirtį ... Dabar pykčio nejaučiu ir gyvenimas pasidarė gražesnis
costa rašė:O aš pykstu tik ant savęs, ir visas mano pyktis nukreiptas tik į save.
Pykstu, kad esu silpna, kad bijau atsakomybės, kad nemoku besąlygiškai mylėt, kad esu savanaudė ir pan. Kituose žmonėse manęs nieks neerzina, juk visos jų savybės (tegu ir man nepatinkančios) yra ne mano, o jų problema.
O va kaip man tą "nuosavą" pyktį įveikt??
yze rašė:pyktis ner blogai . ( na ziurint dar koks ) man pyktis toks pats svarbus kaip meile ar gerumas . tiesiog vieno turi but daugiau kito maziau
Auksinezuvele rašė:Manau jog zmogus geriausiai jauciasi kai yra balanse.
Dead rašė:Marko-7 rašė:O tavęs Dead pyktis nesenkina , neatima jėgų ? Kai buvau tavo metų aš ir maitinausi pykčiu kol įstojau į universitetą , matydavau tik baltą ir juodą nesidžiaugiau gyvenimų , tada pradėjo jis iš manęs sunkti jėgas . Ir mane pyktis stumė į gyvenimą bet kazkaip šalia jo mačiau mirtį ... Dabar pykčio nejaučiu ir gyvenimas pasidarė gražesnis
Nei kiek nesekina...kaip tik jegu suteikia...
costa rašė:Auksinezuvele rašė:Manau jog zmogus geriausiai jauciasi kai yra balanse.
Va, būtent, kad aš jaučiu, jog pykčio pas mane šiuo metu daugiau nei meilės - todėl ir negaliu (nenoriu) jo pamilt, noriu tarsi atsikratyt (sumažint) tą nepasitenkinimą ir pyktį. Kad būtų ta pusiausvyra.
Kartais bandau padidint priešingą lėkštelės pusę - ką nors globot, mylėt, tačiau ir tai pusiausvyros (ir dvasinės ramybės) man kažkodėl nesuteikia.
Baisiai painus dalykas yra tas gyvenimas![]()
O kad pyktis tėra tik deperatiškas meilės ar pagalbos šauksmas - tuo aš 100% įsitikinau dirbdama mokykloj. Juk nėra blogų vaikų, blogų žmonių, tėra tik daugybė meilės nepatyrusių sielų.