Moderatorius: Astro-Meška

ParašėBegaline
#51118 dejau kauke ant plauku, paskui kita molio kauke ant veido, bet isbere nuo jos, dar daziau antakius ir blakstienas, bet mazai is tos terliones naudos.
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#51995 Hmm, regis, nuo antradienio nesiprausiau. Užtat ką tik atsišveičiau kaip reikiant!
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#53818 Nusiprausiau, kaip reikiant apsiskutinėjau, nusipašiau antakius, pasitrumpinau grifką. Tai bent gražuolė.
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#53821 Aš irgi plaukus savarankiškai modeliuoju. :super
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#55854 Nuprausiau veidą, nes bešluojant labai aplipo dulkėm.
Vartotojo avataras
Parašė DoubleMama
#55961 pasidariau seniai darytą šikoseną ir gražų mokijažą, apsiaviau gražius auskarus
Vartotojo avataras
Parašė costa
#56500 Nusikramčiau tris nagus, likusius šiaip ne taip apsikarpiau žirklėmis :bloga
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#56565 Nusiprausiau.
Parašė Kosmas^
#57557 Žinau, kad pas jus vyrų mažai... Šitoj temoj dar mažiau, bet šiandien nusiprausęs valiaus snukį gel'iu nuo inkštirų ir jauninančiu toniku. Labai nesmerkit :D
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#57618 o kam jauninantis tonikas kai tau 17 metų? net aš tokio nenaudoju, nors man jau 30.
Vartotojo avataras
Parašė DoubleMama
#57826 išorinį- išsiploviau galvą, vidinį- labai daug studijavau įvairių rankdarbių,nes tai man labai patinka, bei fantaziją lavinau studijuodama daug linksmų sumuštinių ir kepinių/lipdinių- traukinukų... na, man tai suteikė vidinio grožio... rimtai... viduje jaučiuosi labai spalvinga, kupina idėjų, graži...
Parašė Kosmas^
Agni rašė:o kam jauninantis tonikas kai tau 17 metų? net aš tokio nenaudoju, nors man jau 30.

Tai jis tik taip vadinas. Man jo reik, kad veidą valytis... =) Bus prikolas, jeigu jo poveikis tikrai geras ir dabar pardoj alaus neparduos :D
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#57851 Nu ir labai teisingai, šaunu, kad prisižiūri. =) O Agni čia iš pavydo šneka, nes pati būdama 17 m. tokio nenaudojo ir dabar susiraukšlėjus kaip senučiukė yra!!! (Agni, :wink: )
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#58794 Nusiprausiau.
Parašė Kal-el
#58902 Nusiepiliavau kojas. Jeigu kam nors kyla noras žalotis, tai tiesiog pasinaudokit epiliatoriumi, ir naudos bus, ir skausmo :D