- 2007 11 22, 18:50#5124
ta prasme as apie salutini poveiki sneku kai isgersiu ryt si vaista,o pagerejima tai jo pajusiu po savaites ar dvieju jai tiks
Sunkumai žmoguje gimdo gabumus,reikalingus jiems nugaleti
- 2007 11 23, 08:05#5151
noru rubines paklaust ,ka pirma geri ar antidepresantus is pirmo geri ,ar raminamus nes man ryte ji liepe gert ,bet nepasake ka pirmiau,nes tu tokius geri antidepresantus tik kitokiu pavadinimu :
- 2007 11 23, 15:08#5231
nuo ju nes varo ir varo i toleta isgeriau nuo viduriavimo vaistu,tai biski padejo bet nuo ko asgalejau viduriuot as dar nevalgius siandie apetito nera visiskai ir papykina.
as jau pakentesiu dar kokias dvi dienas ir jai taip bus as ju negersiu as ir taip kenciu nuo viduriavimo o dar siti dasidejo ir dabar zarnyna lyg dirgina.
- 2007 11 23, 17:28#5296
JAU SIANDIE TAI AS VISA ISSIVALYSIU ZARNYNA, UZTAT IR VADINAS ,,PAILGINTO ATPALAIDAVMO KIETOS KAPSULES,,
JUOKAS BET IR NERVAS IMA ZARNYNA GERAI ATPALAIDAVO,AS NORIU KAD UZKIETYTU KIEK O CIA DAR PALAISVINO ,KAIP ISEIT KUR I PARDE
- 2007 11 23, 17:45#5301
but gerai bet kai baime isivarius nuo dirglios zarnos sindromo o cia dar viduriavimas jau man uzpakaly skauda dar tetis ligoninej negaliu net aplankyt per sita viduriavima
- 2007 11 23, 19:25#5306
man kai buvo nuo asentros viduriavimas, tai meciau kciortu iskart, nes neturejau laiko laukt, kol 'pripras', kadangi reikejo vazinet i praktika
- 2007 11 23, 19:51#5310
as irgi begaline pagersiu tris dienas ne daugiau o tai nusividuriuosiu ir baime dar isivarysiu dar didesne eina sikt tokie salutiniai jau geriau miegot noreciau arba galva svaigtu tai kazkaip ne taip ir blogai butu o dabar tik kunkuliuoja visur
- 2007 11 24, 18:33#5439
Matai ,man israse tuos vaistus ir kita diena isvariau pas vyra i uzsn.prabuvau pusantro menesio- teko kenteti.Bet buvo ziauru kas 15 min.i tulika.jei kur isvaziuodavom pirmiausia vieso tualeto ieskodavom ir toli neidavom.Juokingai visa tai atrode,net smekta gerdavau galvojau pades,bet islaukiau men.paskui kaip su diena praejo.Tikrai ir tau praeis,bet jei buciau buvus Lietuvoj nebuciau kentejusi
- 2007 11 24, 19:01#5456
oi tie vaistai ,ir man vakar labai leido net nejau niekur i parduotuve ir atgal skutau nes jau susuko ,o siandie tai maziau viduriuoju kai isgeriau nuo viduriavimo tai kazkaip praejo ,matysiu jai ilgai tesis tai mesiu nes irgi negaliu net toli eiti gurgia pilve tai ir baisoka
- 2007 12 02, 18:04#7380
blemba o man visai apetitas dingo nuo situ vaistu nusipirkau vitaminu bet kaip nekeista nera jokio apetito priverstinai valgau