Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė judiciukas
#14072 Buvau jau pas du homeopatus. Vasara buvau Kaune, specealiai uzsiregistravus, bet gydytoja kazkokia itartina pasirode... Uzdraude gerti, rukyti, nevartoti metu arbatos, apskritai nieko metinio.... Vaistus vos ne izoliavus laikyti! Toli nuo mobiliuju ir elektros prietaisu! Ir toks ispudis susidaro, kad tik del tu vaistu gerimo ir gyventi! Pirmadieni, treciadieni, penktadieni vienus vaistukus. O antradieni, ketvirtadieni ir sestadieni kitus 5 zirniukus. Sekmadienis tebunie iseigine... Mazdaug neberado ko ipirsti tai dienai! Tai persigalvojau ir nebenusipirkau! Po to viena pazystama parekomendavo homeopata Vilniuje, toks neblogas vyrukas, sienas diplomais ir licenzijom nusikarstes :) Jis pagal mano nusiskundimus israse vaistukus, labai paprasta vartojimo instrukcija. Vaistus jau pasiemiau, bet nezinau ar verta is vis savo laika gaisti ir i save bet ka kimsti, nes ir taip jau nemazai ivairiu preparatu esu bandziusi.
Vartotojo avataras
Parašė giedrulla
#14366 o gal yra kokie hompeopatiniai vaistai kuriuos galima butu paciam pagerti? ar tokius vaistukus butinai homeopatas turi parinkti? :roll:
Vartotojo avataras
Parašė sauleta
#14373 Nueini i vaistine ir pasirenki kokiu tau reikia - jonazoles, triptan - zoliniai antidepresantai, Sedative nuo streso,..situs zinau, o siaip visokiu yra ;)
Vartotojo avataras
Parašė giedrulla
sauleta rašė:Nueini i vaistine ir pasirenki kokiu tau reikia - jonazoles, triptan - zoliniai antidepresantai, Sedative nuo streso,..situs zinau, o siaip visokiu yra ;)

ai tiksliai, gi pati sedatif geriau kazkada. Ot skleroznike. Reiktu man kokiu arbateliu raminanciu nusipirkt pagert. Nes dirgli bais pastaruoju metu pasidariau.
Vartotojo avataras
Parašė judiciukas
#14614 Mat tie homeopatiniai kuriuos vaistinei parduoda kitokie..... Homeopatas israso tokius maziukus zirniukus, ten konsentruotos medziagos, visai kas kita nei sadatif ar arbateles...
Vartotojo avataras
Parašė rame
#53192 as irgi ziema buvau pas homeopate tai lasiuku tokiu prirase gerti vienus ryte kitus vakare bet sake savo antidepresantu nenutraukti tik mazinti bet as nutraukiau ir geriau tik tuos lasiukus tai tik 3 men. istveriau bet paskui blaogai pasidare ir vel geriu antidepresantus tik.
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#53231 man tai homeopatiniai nepdeda ne kiek. geriau sokoladas
Vartotojo avataras
Parašė smekla
Medeja rašė:man tai homeopatiniai nepdeda ne kiek. geriau sokoladas

Beje, šokoladas išties p0adeda(gal todėl taip jo ir noriu paskutiniu metu). O kur rasti tuos homeopatininkus, kur kreiptis??
Mano teta tokia buvo, kad jokios chemijos netiko, tik žolelėm, sakau gal ir aš tokia?.. Kad kažkaip nejaučiu didelio (ar bent pakankamo) AD poveikio (o jau turbūt ketvirtą rūšį bandau..)
Parašėnegative
#55824 Kai aš šiandien atsisakiau griežtai jokių vaistų, man homeopatinius kažkokius žirniukus įkišo. Bet įdomu, bus ten cukraus pvz? Kalorijų kažkokių?..
Parašė autumn
#55830 nėra_skirtumo, net jei ten ir būtų pora kalorijų, net penkis tuos žirniukus per dieną suvalgydama tikrai nesustorėsi.
Man atrodo, tavo požiūris į svorį ir susirūpinimas juo nebėra normalus.
Parašėnegative
#55831 Tai aš kad nusiraminčiau man daugiau tų žirniukų reikia.
Parašė autumn
#55833 O tau paskyrė kažkokią konkrečią jų dozę ar sakė valgyt, kiek reikia (ar atrodo, kad reikia)?
Parašėnegative
#55835 Sakė, kad galiu čiulpt, kai susinervinu ar nerimauju dėl kažko. Po 10, 15 kas pusvalandį maždaug galiu.
Parašė autumn
#55842 Na, vis tiek, netikiu tiek, kad tai turėtų realią galimybę kaip nors paveikti tavo svorį.