Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Agni
#61215 tau tik nepasakė.
Parašėnegative
#61221 Bet aš juk turiu pilną teisę žinot.
Parašėnegative
#61223 O ką tau diagnozavo?

Man tai sakė, jog mano būsena liguista, bet pateisinama, nes man paauglystė ar kažkaip panašiai. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Werehuman
#61225 Depresija ir šizoafektinis sutrikimas.
Bet man atrodo, kad meluoja, nes kažkaip sutriko, kai paklausiau ar tikrai tokia diagnozė. :bloga

Siaubas, man dar ir paranoja... :bloga :D
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#61226 Tau paranoja vien dėl to, kad atrodo, jog gatvėje žmonės apie tave šneka ir iš tavęs juokiasi. Man irgi taip. Čia skaitosi paranoja. :bloga
Parašėnegative
#61227 Tai manoji psichiatrė irgi, kažką burbėt tik imdavo tuščiai, kai paklausdavau, nuo ko čia vaistus aš geriu. Išsisukinėdavo.

O, tai ir man paranoja. :flo
Parašėnegative
#61241 O koks tikslas slėpt nuo manęs diagnozę, tada, Agni? :bloga Kad neimčiau ja šantažuot, viską ant jos verst?
Parašė autumn
#61244 Gali būti dėl to, kad tu nepilnametė. Gi mūsų medicinos sistema apskritai idiotiška.
Parašėnegative
#61245 Bet juk pas privatų ėjau... :bloga
Parašė autumn
#61246 Na, tada nežinau... :bloga
Parašėnegative
#61390 Tai vat, aš šiknoj sliekų ieškau, dar kartą įrodyta.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#61392 na čia kažkoks nesusipratimas, gydytojas negali skirti vaistų, kol nenustato diagnozės. paklausk dar kartą. ir paprašyk, kad paaiškintų kas tai per ligą ir kodėl būtent ją tau diagnozavo.
Parašėnegative
#61395 Tai jau pas tą psichiatrę neisiu, einu dabar pas psichiatrą poliklinikoj, kaiptik šiandien eisiu, tai pasiklausinėsiu, kas kaip...
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#61397 būtinai išsiklausk. man visada viską aiškiai pasako, reikia tik drąsiai klaust.