Moderatorius: signs

Parašėnegative
#62737 Aha, pasiskambinau.
Vartotojo avataras
Parašė consvela
#64275 Šiaip man sakė, kad gali augt svoris nuo zoloft. O aš nukritau 10kg (nieko nuostabaus, juk iš karto po nėštumo). Bet šiaip ar taip svorio "minusas" gavosi. Tik skredant paskutinį kartą dėdės lietuvių muitininkai atėmė dėžutę, tai grįžta svoris, bet grįžta ir tai, kas po vaistais slėpėsi. Nors gal ir gerai - bent jau vairuot nebebaisu. Aš nuo jo plaukiojau visa. Dusino pradžioj, bet praėjo. Bandysiu nebegert, prašysiu pakeist. Nes dabar skaitydama knygą jau suvokiu tekstą, o buvo visai neįmanoma gilintis į jokią informaciją, tuo labiau - į abstrakčią.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#64284 fui, man visi sertralininiai netiko. paprašyk, kad keistų. čia tau jie blogai veikė. to neturi būt. pašalinis poveikis galimas tik pradžioje.
Parašėnegative
#87235 Kiek maždaug turėjau gert zoloftą, kad jis duotų man efektą? Nes berods gėriau tris savaites ir poveikio nebuvo. Noriu vėl grįžt prie jo.
Parašėnegative
#88940 Turiu turiu turiu turiu. :DD :DD
Parašė gruver05
#89456 sveiki visi. aš jau daugelį metų artoju asentra, bet jis irgi yra sertralinas. geriu ryte po vieną tabletę.tiesa pasakius jau tikrai nepamenu kaip buvo vartojimo pradžioje, bet zoloftas man sutrikdė virškinimą-mečiau jį. su asentra jaučiuosi gana neblogai :aciu
Parašėnegative
#93472 Ką daryt jei man visiškai nepadeda?
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#93473 kalbėt su gydytoja.
Parašėnegative
#93474 Nieko gero ji niekad nepasako.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#93475 tada eit pas kitą gydytoją.
Parašėnegative
#93477 Nesutinka mama keist, nes jau dafiga ir taip per visus gydytojus vilniaus perėjau. Bent jau vaikų psichiatrus tai visus aplankiau, kaip viena psichiatrė sakė.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#93479 vadinasi turi keist save.
Parašėnegative
#93481 Visą gyvenimą stengiuos, bet neišeina, kaip matai.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#93484 kad stengtumeisi labai tai nepastebėjau.
Parašėnegative
#93488 :heart :flo :angel