Moderatorius: signs
- 2008 05 24, 08:09
klaikiai klaikiai jaučiuosi. nėra niekam jėgų. tos dvi dienos pertraukos vėl nugramzdino mane į patį dugną.
- 2008 08 14, 09:22
1.5 menesio geriu juos.labai neblogi vaistai.vienintelis likes nusiskundimas-prastas miegas,be migdomuju.pries tai metus geriau seroxata,priaugau 10 kg.dabar svoris pamazu pajudejo zemyn-apetitas sakyciau normalus,nebeuzeina edimo priepoliai.vartojant seroxata kartais dar uzeidavo nerimas,o dabar dar nebuvo ir energijos daugiau turiu-neslopina.NORECIAU KAD ATSILIEPTU DAR KAS NORS KAM SIS VAISTAS TIKO
- 2008 08 14, 14:28
Siaip tai kiek domejausi apie ta vaista, (labiau uzsienietiskuose tinklapiuose) raso kad jis yra ir anxinalitikas ar kaip cia pavadint (anxiety-nerimas) ir turi mazesni sedacini-slopinamaji poveiki.Man tai visa ir tinka.Tik su tuo miegu-isibaiminusi nemigos esu,buvo laikotarpis pries metus kai kai ji viska man isbalansavo. O AGNI dar noreciau pakalausti.kt temoje rasei kad tai labai stiprus vaistai.Ar turejai minty butent situos ar apskritai antidepresantus?
- 2008 08 14, 16:17
na nezinau gali buti kad gydytoja per mazai ismano kad skyre man tuos vaistus(nes nuo praeitos vasaros depresinis epizodas nesikartojo,tik nutraukus seroxata nerimas atsirado). O gal del to ji skiria kam kiti nepadejo, nes yra palyginti naujas?Siaip tai kazkaip sukrete mane tokia informacija
- 2008 08 14, 17:15
kazkada as geriau venaflaksina, tai veiklioji medziaga. bet patyr vaistai kitaip vadinosi. paskui pakeite, nes nusprendde kad man per silpni. zodziu kaitaliojo ir kaitaliojo. nuejus pas gydytoja pasakiau kad arba guliu savaitem ant kilimo ir bliaunu, arba atsikeliu ir darau kazka, bet tada praseideda klaikus nerimas. jokiu pakeitimu vaistuose
Так откуда взялась печаль?