Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Agni
#45145 vajėzau :bloga :bloga :bloga kada aš baigsiu vemti :bloga :bloga :bloga mirštu :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#45147 klaikiai klaikiai jaučiuosi. nėra niekam jėgų. tos dvi dienos pertraukos vėl nugramzdino mane į patį dugną.
Vartotojo avataras
Parašė simili
#64293 1.5 menesio geriu juos.labai neblogi vaistai.vienintelis likes nusiskundimas-prastas miegas,be migdomuju.pries tai metus geriau seroxata,priaugau 10 kg.dabar svoris pamazu pajudejo zemyn-apetitas sakyciau normalus,nebeuzeina edimo priepoliai.vartojant seroxata kartais dar uzeidavo nerimas,o dabar dar nebuvo ir energijos daugiau turiu-neslopina.NORECIAU KAD ATSILIEPTU DAR KAS NORS KAM SIS VAISTAS TIKO
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#64296 man tiko. pirmas kartas kai vaistas tiko. kokiom dozėm geri?
Vartotojo avataras
Parašė ZNS
#64300 man irgi labai tinka jis. praktiškai nebeliko fizinių depresijos požymių. miegas susitvarkė po kokio mėnesio.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#64306 o kas yra fiziniai depresijos požymiai?
Vartotojo avataras
Parašė simili
#64344 as geriu prailginto atpalaidavimo kapsules 75 mg po 1 ryte
Vartotojo avataras
Parašė simili
#64347 Siaip tai kiek domejausi apie ta vaista, (labiau uzsienietiskuose tinklapiuose) raso kad jis yra ir anxinalitikas ar kaip cia pavadint (anxiety-nerimas) ir turi mazesni sedacini-slopinamaji poveiki.Man tai visa ir tinka.Tik su tuo miegu-isibaiminusi nemigos esu,buvo laikotarpis pries metus kai kai ji viska man isbalansavo. O AGNI dar noreciau pakalausti.kt temoje rasei kad tai labai stiprus vaistai.Ar turejai minty butent situos ar apskritai antidepresantus?
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#64357 šituos, nes paprastai juos duoda tiems, kuriems kiti nepadeda, be to ju pasalinis poveikis gan stiprus, is pradziu. jis veikia kitus neurotransmiterius. ir paprastai jis gerai veikia suicidinius.
Vartotojo avataras
Parašė simili
#64365 nu man pasalinio poveikio praktiskai nebuvo
Vartotojo avataras
Parašė simili
#64368 na nezinau gali buti kad gydytoja per mazai ismano kad skyre man tuos vaistus(nes nuo praeitos vasaros depresinis epizodas nesikartojo,tik nutraukus seroxata nerimas atsirado). O gal del to ji skiria kam kiti nepadejo, nes yra palyginti naujas?Siaip tai kazkaip sukrete mane tokia informacija :bloga
Vartotojo avataras
Parašė simili
#64371 bet siaip dar pagalvojau jei nutraukus seroxata nesijauciau gerai(po metu vartojimo, o nutraukiau palaipsniui kaip reikia) vadinas nepagijau,vaistai nepagyde.Kazi kaip bus po siu? uzburtas ratas vienu zodziu
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#64373 nebūtinai. svarbu, kad sitie padeda, nera lengva atitaikyt vaistus.
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#64387 kazkada as geriau venaflaksina, tai veiklioji medziaga. bet patyr vaistai kitaip vadinosi. paskui pakeite, nes nusprendde kad man per silpni. zodziu kaitaliojo ir kaitaliojo. nuejus pas gydytoja pasakiau kad arba guliu savaitem ant kilimo ir bliaunu, arba atsikeliu ir darau kazka, bet tada praseideda klaikus nerimas. jokiu pakeitimu vaistuose :bloga