Moderatorius: Astro-Meška

Ar yra DIEVAS?

47
51%
9
10%
16
17%
11
12%
10
11%
Vartotojo avataras
Parašė Mints
#6410 Horacijus gal ir taps krokodilu :)

As zinau kad po mirties uzsklanda bus nuimta nuo mano akiu ir as pamatysiu ir suprasiu is kur atejau, kodel gyvenau zemeje ir kur man paskirta vieta:

Jn 14: 2 "Mano Tėvo namuose daug buveinių. Antraip argi būčiau sakęs: ‘Einu jums vietos paruošti!’?" (tai Kristauzs zodziai)

Jei gyvensiu dorai manau busiu arciau Dievo, mano zmona ir vaikai bus kartu, nes mes sudarem santuoka kuri nenutruksta su gyvenimo pabaiga. Zinau kad galu gale galesiu padekot mociutei uz kartu su ja praleistas pasakiskas vasaras. Ji buvo tobulas zmogus.
ParašėSandra
#6415 va mints poziuris tai man tinka...tik as nezinau su kuriuo vyru busiu :D :D :D
aisku, ten meile bus kitokia....visus vienodai mylesim
Vartotojo avataras
Parašė Mints
#6418 daug dar paslapciu...
Vartotojo avataras
Parašė lynkute
#6425 pomirtinis gyvenimas tikrai yra ir kad zmones atgymsta tai as tikiu,nes kartais pamatau kuria nors vieta ir sakau as ja kazkur jau esu macius,nors niekada neteko buti siam gyvenime taip keistai kazkaip :oops:
ar jums taip buna?
Vartotojo avataras
Parašė Mints
#6435 As esu krikscionis ir todel atgimimo ir reinkarnacijos teorijos priesas. Gincydamiesi nieko neirodysim :)

O aplamai tai siame skyrelyje kalbejom apie Dievo pagalba...
ParašėLiepa
#6442 Mints, o kur esi gimęs, kokiam mieste? jei nenori viešai, parašyk dienoraštyje. Nebent tai apskritai paslaptis....
Paskutinį kartą redagavo Liepa 2007 11 29, 09:18. Iš viso redaguota 1 kartą.
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
Liepa rašė:Mints, o kur esi gimęs, kokima mieste? jei nenori viešai, parašyk dienoraštyje. Nebent tai apskritai paslaptis....

As nesiginciju... bet jei krokodilu, tai krokodilu.... juk zemeje sitiek gyvybes formu... reikia kuo daugiau isbandyti.... Bet isivaizduojate, koks nors meteoritas tik pokst, ir nieko nebelieka... mes tokie nereiksmingi, kai pagalvoji... :roll:
ParašėLiepa
#6446 ale tikrai, kaip į temą, Horacijau... :roll:
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
Sandra rašė:man tai toks poziuris nepriimtinas....tai jei nera sielos, kaip tu po 1000 metu atgimsi?
Klausimas, tau Horacijau:
meiles jausmas (nu ji tai zmones turi arne, na bent jau vaikui tai turi) priklauso KUNUI ar PROTUI?

Visi turime kazka.... va kate sokineja, gaudo peles, meiliai glaustosi, tu prisirisi prie savo augintines, bet jos nebeliko tau liudna... ir tai kas is jos liko, tik kunas, kuriame kazkada gyveno tavo kate... taigi, manau, kad gyvunai turi ta pati, ka ir mes... Beje, yra gyvunu rusiu, kurie poruojasi visam laikui ir kurie taip pat depresuoja, kaip ir mes.... susimastykime ir apie tai... o kriskscionybe... tai tokia religija nevykus, prisitaikeliska kokia tai... nepatinka ji man...
Vartotojo avataras
Parašė Mints
#6456 Ok as iskeliauju i tema "krikscionybe".

(Liepa, parasysiu dienorastyje.)
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Horacijus rašė:
Sandra rašė:o as reikarnacija netikiu, ypac i krokodilus.....
juk jeigu turime siela, kaip ta siela gali nueiti "pas krokodila", tada visi turetume sielas, visi gyviai...tad kur siela dingsta, kol buni krokodilu?

be to musu zemeje paskirtis - tobulinti savo siela, tai kaip gali medis, krokodilas, ar gyvete tobuleti?

Na tu siek tiek klisti.... krokodilai tobuleja... jie tobulina medziokles igudzius... O ir zmogus... tobulejimas yra savo zmogiskuju galiu pazinimas... galimybiu isbandymas... deja, daugelis musu gyvena kaip medziai... tapti virsininku - tai nereiskia tapti tobulu... O ir ta siela... Labai abejoju jos buvimu... yra prots, koks tai prto ir jausmu raizginys... kurie mirsta kartu su kunu...

Horacijau, o ar tu zinai, jog krokodilas yra vienas is paciu seniausiu gyvunu zemje ir maziausiai pakites tiek biologiskai, tiek ir fiziologiskai? Tokiu atveju jis arba yra tobulas arba "suakmenejes" ir nepasiduodantis gamtos desniams, kitaip sakanat - evoliucijai ...? :lol:
Vartotojo avataras
Parašė Mints
#6547 Horacijui dedikuojama.

Paveikslėlis
ParašėSandra
#9608 AS TAI ZIURIU, KAD TEMA APIE DIEVA, PATAPO TEMA APIE KROKODILUS...
Vartotojo avataras
Parašė Mints
#9619 Matyt krokodilai puola religija :)

Svarbu juos nugalet. Daug esu mates zmoniu kurie netiki, o tai reiskia nieko apie tikejima neismano. Uztat visose mano darbovietese man kazkaip sekesi, visad pataikau i inteligentiska ir labai tolerantiska kolektyva. Jei netiki, tai bent ima gerbti. Paciam keista.
Vartotojo avataras
Parašė AUmba
Mints rašė:Matyt krokodilai puola religija :)

Svarbu juos nugalet. Daug esu mates zmoniu kurie netiki, o tai reiskia nieko apie tikejima neismano. Uztat visose mano darbovietese man kazkaip sekesi, visad pataikau i inteligentiska ir labai tolerantiska kolektyva. Jei netiki, tai bent ima gerbti. Paciam keista.

Mints - savo laiku teko studijuoti teologiją :roll: tai kažkaip neišmanymu ir neapkaltinsi :roll: bet nesu tikinti.. nebent aukštom materijom apreikši kad tikėjimas ir religija ne tas pats ir aukšiteji pakylėtieji krokidilai taip nemano :roll: