Moderatorius: signs

Parašėnegative
#61401 Aš visad drąsiai klausdavau, kamantinėdavau, kaskart nuėjus klausdavau, bet labai gražiai išsisukinėdavo.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#61403 na to negali būti. gydytojas privalo suteikti pacientui informaciją apie jį. kitą kartą pasakyk, kad nueisi pas klinikų vadovą ir informuosi apie tavo teisių pažeidimą.
Parašėnegative
#61476 Hm. Keista. Dabartinis tai, manau, viską sakys.
Vartotojo avataras
Parašė LinaS
#61961 Krc susilauze mano gyd koja ir nebus iki spalio o kito nera pavaduojancio atostogos zodziu poliklinikoje savo nenoriu eit nes bus irasai kortelej ir sveikatos knygutej o kur dabar gauti Paroxetino net nzn nes greit baigsis ir ka man dabar daryti hmm :S
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#61968 pas privatų kokį.
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#61980 yep. paroxetinas nebrangus, gali ir privaciai pirktis
Vartotojo avataras
Parašė Bubastė
#63930 Pas Daubara patekti galima tik uzsirasius i Antakalnio poliklinika, kaip suprantu...
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#65181 Medeja, gal gali brukstelti kliniku psichiatrijos skyriaus telefona? Ar norint pas Vilka uzsiregistruoti reikia jam skambint i kabineta, kur parasei jo nr?
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#65269 pacioj pacioj pradzioj sitos temos yra, atsiversk pirma puslapi
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#65384 Maciau, bet klausiu ar reikia i pacias klinikas skambint norint uzsiregistruot ar galima ir i kabineta skambint?
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#65386 i kabineta ir prasyti Vyginto Vilko. Ir pasakyt jam kaip jautiesi ir kad nori gydytis butent pas ji. tada viska susitarsit, jis pasakys kur eiti, ka sakyti ir kelinta valanda.
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#65388 Aciu =)
Vartotojo avataras
Parašė tolive
#66780 taip, Vygintas Vilkas tikrai geras daktaras. Deja, kaip jis pats sakė konsultaciniuose kabinetuose visko neišpręsi - laiko per maža..
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#66786 na jis megsta pasiguldyt ir labai atidziai stebet. vertinu ji ir uz tai, kad domisi kaip man einasi, nors ne pas ji ambulatoriskai vaikstau. tai daug pasako
Vartotojo avataras
Parašė tolive
#66795 norėjo ir mane labai pasiguldyt, bet aš atsisakiau. gulėjau dariaus ir girėno - nekokie prisiminimai, nežinau nesinori vėl kažkodėl..nors gal klinikose kitaip. o pas ką vaikštai, jei ne paslaptis? aš vis dar pas Vilką, nors liko tik vienas kartas, paskui vėl reiktų prašyt bendros pratikos gydytojos siuntimo