Moderatorius: signs

Parašėnegative
#52856 Nu tai pasakykit man, kvaišai, kaip ten iš tikrųjų yra. :D Nes psichiatrė man mano (privačiai einu) sakė, jog poliklinikoj nereikia siuntimo. Paskambinus, pasirodo, kad reikia šeimos daktaro siuntimo. Tai kaip čia?.. :bloga nes labai brangu, valandos pilnos neatsėdžiu aš pas tą psichiatrę, ir 50lt.
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#52868 Privaciai einant pa psichiatre siuntimo nereikia, bet uz visus seansus turesi moketi.Bet jei pasiimsi siuntima is savo seimos daktares, tada nekainuos.
Parašėnegative
#52869 O man nueit pas savo šeimos ir tiesiog paprašyt?
Parašė autumn
#52870 Taip :) Nueini pas šeimos gydytoją ir pasakai, kad nori siuntimo pas psichiatrą :)
Parašėnegative
#52873 O neklaus kas kodėl kaip? :D
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#52875 jei ir klaus sakyk noriu pasidaryt testus ir viskas.lengvai duoda.
Parašėnegative
#52877 Aišku, ačiū.
Vartotojo avataras
Parašė era
#71230 Nuėjau. Paprašiau. Davė. Vėl nuėjau. Pasiuntė pas psichologę akimirksniu. Po poros dienų ir vaistus skyrė. Viskas labai operatyviai.
Parašėnegative
#71236 Kokius vaistus geri ir nuo ko, era? : )
Vartotojo avataras
Parašė era
#71243 Rispolept.
Nuo kažko, kas turi "šizo-..."
Neprisimenu :/
Parašėnegative
#71244 Vau. :o
Vartotojo avataras
Parašė era
#71246 :o kas?
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#71248 Era, o tu nenorėtum pasikoncultuoti pas dar vieną gydytoją?..
Tau po pirmos koncultacijos išrašė neuroleptiką... Man taip keista. Aš žudytis norėjau, neuroleptikų niekas neskyrė.
Vartotojo avataras
Parašė era
#71249 Gal ir visai norėčiau.
O man naujo siuntimo nereiktų?
To neuroleptiko dozės labai menkos. Kai pasiskaičiau, jog po 25mg leidžiasi į raumenis ir tai normalu, tas 1 man skirtas miligramas toks juokingas pasirodė :)
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#71250 Na, bet tas miligramas vis tiek veikia tavo smegenis... O tokios būna vienintelės ir nepakartojamos - jas reikia tausoti.

Nežinau, kaip dėl siuntimo, reikia pasiklausti kur nors. Gal kas nors žinot?..