Sunkumai žmoguje gimdo gabumus,reikalingus jiems nugaleti
Moderatorius: signs
- 2007 11 19, 18:01
mergytes noriu paklausti jusu zinau kad jus ne daktares bet ka manot ar nepakenksiu sau rydama tiek relaniumo man psicho liepe gert relanium 5mg.tris kart ,bet as geriu keturias nes jauciuosi geriau gerdama keturias tabletes ,vidiniu skausmu nejauciu ir siaip geriau aisku ne visai gerai jauciuos super, bet tu skausmu apmazejo,gal man padetu jusu patarimai.
- 2007 12 16, 06:44
pastebejau kad nuo relanium mano oda parausvejo,nes buvau balta kazi cia taip gali but ar ne? gal negerai.pas savo psicho nenoriu eit nes jis kaip paskiria vaistus tai is proto einu nenusimano nei kiek.
Sunkumai žmoguje gimdo gabumus,reikalingus jiems nugaleti
- 2008 01 04, 22:57
as irgi geriau relanium.siaip tai nemaniau kad tai anti...man juos paskyre nuo visai kitu problemu...ir kzkp gavau pripratima.gavau baime kad be tableciu bus blogai...taigi gerdavau tai negerdavau...kaip kadaias.pt supratau savo beda.stengiauas nutraukt.nutraukiau staigiai.dabar nebegeriu.
paskiriant man relaniuma nebuvo depresijos,ta prasme dar nesirgau.susimasciau gal taox vaisto vartojimas ir galejo duot itaka,o gal ir ne...tiesiog keista kad ji skiria kaip anti.
paskiriant man relaniuma nebuvo depresijos,ta prasme dar nesirgau.susimasciau gal taox vaisto vartojimas ir galejo duot itaka,o gal ir ne...tiesiog keista kad ji skiria kaip anti.
- 2008 01 05, 18:14
manes relanijumas neveikia kazkodel
buvo suleide kelis kart bet nei kart neveike pagal paskirti =)
buvo suleide kelis kart bet nei kart neveike pagal paskirti =)
- 2008 10 04, 10:12
Siaubelis, kaip užpakaliuko žandus skauda nuo švirkštų, kai man leisdavo kasdien tą diazepamą.
- 2008 10 09, 17:44
Bent išsimiegi normaliai.
vikute rašė:Man leido lasalines pavidalu ryte ir vakare.Miegodavau parom.Taip tris paras.
Bent išsimiegi normaliai.
- 2008 10 28, 00:24
keistas sis vaistas, labai individualiai veikia. bent jau man dezutes nusizudyti neuzteko pries 5 m., siaip para pramiegojau ir tiek.
o intensyvioj terapijoje ji vitaminu D vadina
o intensyvioj terapijoje ji vitaminu D vadina
- How are you doing? Good?
- I am DOING. And that's so good for now...
- I am DOING. And that's so good for now...

tas yra svarbu.
tik pajuntu ,kad pradedu drebeti,kad atrodo kaulai issiners is odos is baimes,dar hiperaktyvumas isijungia ,bet relaniumas man labai padeda, ji geriu pamainydama su bromazepamu
Brangioji gal galėtum rašyti pilnais lietuviškais žodžiais? nesuprantu, ką čia norėjai išreikšti