Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
Untanis rašė:Yze, kas tau yra Dievas?

man Dievas yra... ne , ne taip pradejau. Mano dievas yra kuris man neleidzia palust, mano dievas yra kuris man po basom kojom papila stiklo sukiu kad praregetau , kad netaptau blogiu. net ir su supjaustytais padais as jam istariu aciu ... mano dievas yra pazadas nieko nebijoti , jaustis gerai ,mano dievas yra geris ir jis to moko mane, mano dievas yra tisog mano dievas .... be jo as dabar buciau niekas...
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
yze rašė:
Untanis rašė:Yze, kas tau yra Dievas?

man Dievas yra... ne , ne taip pradejau. Mano dievas yra kuris man neleidzia palust, mano dievas yra kuris man po basom kojom papila stiklo sukiu kad praregetau , kad netaptau blogiu. net ir su supjaustytais padais as jam istariu aciu ... mano dievas yra pazadas nieko nebijoti , jaustis gerai ,mano dievas yra geris ir jis to moko mane, mano dievas yra tisog mano dievas .... be jo as dabar buciau niekas...

kazkada drauge viena man sake , kad gera tiesiog kazkuo tiket , jo dabar suprantu ka turejo omeni...
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
yze rašė:
Auksinezuvele rašė:
yze rašė:na tada taip , tikiu savim :)

Papasakok daugiau apie tikejima savimi...
Gal tai pades man suvokti kaip tikedamas savimi, zmogus menkai tiki arba is vis netiki Dievu

pala , pala , o kas sake kad as netikiu dievu ? tiesiog man nepriimtinos tos religijos/sektos =)

Matai mieloji, sakyti gal ir nesakei, bet zmogus netikintis savimi netiki pirmiausia i Dieva, todel as ir klausiau apie tikejima savimi .
Depresija pirmiausia yra nepasitikejimas Dievui ir tik paskui jau ne-galavimas...pamastykim drauge sia linkme
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#65745 tik va beda kad mano tas tikejimas nepastovus, kas susija su religija , katalikybe man svetima ir tolima. taciau kas susija su Dievu labai silta ir artima... o kai bandau juos kartu sudet i viena vieta manyja tarsi kazkas pasiunta...
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
yze rašė:tik va beda kad mano tas tikejimas nepastovus, kas susija su religija , katalikybe man svetima ir tolima. taciau kas susija su Dievu labai silta ir artima... o kai bandau juos kartu sudet i viena vieta manyja tarsi kazkas pasiunta...

TAi ir nedek.Svarbu kas tavyje, o visa kita lai ir lieka tiems, kam to reikia:) As va buvau sudejus, bandziau laikyti... ir vistiek issiskyre :) Dievas sau, o religija sau
Parašė egle
#66058 "mano dievas yra kuris man po basom kojom papila stiklo sukiu kad prar egetau " aciu Tau, uz situos zodzius........sedziu ir skaitau sita sakini kelinta karta.......
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
egle rašė:"mano dievas yra kuris man po basom kojom papila stiklo sukiu kad prar egetau " aciu Tau, uz situos zodzius........sedziu ir skaitau sita sakini kelinta karta.......

malonu :)
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
#75750 ATKELTA is temos

Musu kasdienes MALDOS

Parašytas: Pir. 10 20, 2008 12:08 pm Rašyti temą:

--------------------------------------------------------------------------------
VULNERATUS RASO:

O kas del tikejio, tai mano poziuris i tai yra savotiskas, arba iskreiptas arba kaip tik teisingas. Koks skirtumas tarp dabar esancios religijos kai meldziamasi vienam stabui (kurio niekas nemate ir piesiamas kaip senis su barzda) ir tarp visu kitu esanciu ir per milionus metu buvusiu religiju ir stabu? Manau religija tai budas tramdyti zmones, juos valdyti. Paimkim kad ir "10 dievo isaskymu" jau vien tas zodis "isakymas" suvarzo zmogu. Ir jie visi parasyti taip, kad zmogus vergautu. Paimkin pirma ir paskutini: pirmo net komentuoti nereikia, o del paskutinio tai manau jis parasytas tam, kad zmonems nekiltu minciu, net pazvelgti i baznycios turtus kol kazkas jais naudojasi. Baznycia kaip valstybe, turi parlamenta, vyriausybe ir prezidenta skiriama iki gyvos galvos. O svarbiausia ji turi milijonus mokesciu moketoju. Tai biznis ir nieko daugiau (Kardinolai valdo banka). Sutinku kad yra zmoniu kurie pasimelde jauciasi geriau, yra ir tokiu kurie del tikejimo save zaloja.
Nebeturiu laiko rasyti, minti pratesiu veliau.
P.S. Gerbiu Jona Pauliu II, jis tikrai daug nuveike. Benedikta kol kas susilaikau komentuoti.

CLEO atsake i posta:

o man atrodo, kad Dievo įsakymai kaip tik išlaisvina žmogų..... Ir dar man atrodo, kad geriau tikėti į išgalvotą Dievą, negu netikėti niekuo. Nes tikėjimas yra geriau negu netikėjimas taip, kaip pozityvas yra geriau už negatyvą....
-------------------------------------------------------------------------------------
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Auksinezuvele rašė:ATKELTA is temos

Musu kasdienes MALDOS

Parašytas: Pir. 10 20, 2008 12:08 pm Rašyti temą:

--------------------------------------------------------------------------------
VULNERATUS RASO:

O kas del tikejio, tai mano poziuris i tai yra savotiskas, arba iskreiptas arba kaip tik teisingas. Koks skirtumas tarp dabar esancios religijos kai meldziamasi vienam stabui (kurio niekas nemate ir piesiamas kaip senis su barzda) ir tarp visu kitu esanciu ir per milionus metu buvusiu religiju ir stabu? Manau religija tai budas tramdyti zmones, juos valdyti. Paimkim kad ir "10 dievo isaskymu" jau vien tas zodis "isakymas" suvarzo zmogu. Ir jie visi parasyti taip, kad zmogus vergautu. Paimkin pirma ir paskutini: pirmo net komentuoti nereikia, o del paskutinio tai manau jis parasytas tam, kad zmonems nekiltu minciu, net pazvelgti i baznycios turtus kol kazkas jais naudojasi. Baznycia kaip valstybe, turi parlamenta, vyriausybe ir prezidenta skiriama iki gyvos galvos. O svarbiausia ji turi milijonus mokesciu moketoju. Tai biznis ir nieko daugiau (Kardinolai valdo banka). Sutinku kad yra zmoniu kurie pasimelde jauciasi geriau, yra ir tokiu kurie del tikejimo save zaloja.
Nebeturiu laiko rasyti, minti pratesiu veliau.
P.S. Gerbiu Jona Pauliu II, jis tikrai daug nuveike. Benedikta kol kas susilaikau komentuoti.

CLEO atsake i posta:

o man atrodo, kad Dievo įsakymai kaip tik išlaisvina žmogų..... Ir dar man atrodo, kad geriau tikėti į išgalvotą Dievą, negu netikėti niekuo. Nes tikėjimas yra geriau negu netikėjimas taip, kaip pozityvas yra geriau už negatyvą....
-------------------------------------------------------------------------------------

Mieloji, nemenkinant tavojo pasisakymo - kas yra pagarba be TIKEJIMO?
Paklusnumas ir nuolankumas jei suprantami kaip silpnybe, sukelia maista pries toki paprasta zodi, kaip istatymas arba isakymas.Tai tik zodis... jei tokia reakcija, vadinasi jis veikia tave.TAd ar ne naivu manyti, jog zodziai sudeti maldoje tusciazodziavimas? ? O ir kaip CLEO raso - geriau tikejimas i isgalvota DIEVA nei visiskas netikejimas...MIeloji, jei protas gali sugalvoti, patikek, reiskia gali ir buti...Mokslui pamazu bus suteiktos visos galimybes "IRODYTI DIEVO BUVIMA".Biblijoje yra parasyta, kad kai ateis laikas, bus atskleista visa kas dabar paslepta - tas laikas jau cia.
Net musu sirdis turi mazutes smegenis, ka mokslas visai neseniai atrado, o zmones be irodymu simtmeciais sakydavo - galvok sirdimi,o ne protu, nes tik sirdis visada teisi
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
galvok sirdimi,o ne protu, nes tik sirdis visada teisi

Tai tera tikimybiu teorija, kai reikia rinktis atsakyti taip arba ne, visada kyla dvejoniu. Ir jei pasirinkimas buna neteisingas sakom "taip ir galvojau (sirdis jaute)" na pripazinkim, juk buna taip visiems.
Vartotojo avataras
Parašė MiesteRuduo
vulneratus rašė: na pripazinkim, juk buna taip visiems.

nebūna
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
#75889 Kokios isvados persasi? Kad kiekvienas individualus, bet tai dar neirodo jog nera DIEVO.KAdangi tikiu, man religija nebeaktualu- tai mano santykis su ja
Vartotojo avataras
Parašė MiesteRuduo
#75923 įrodymo nebuvimas yra nebuvimo įrodymas
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
parijas rašė:įrodymo nebuvimas yra nebuvimo įrodymas

O kaip manai, kodel ateistai nepajege irodyti, kad DIEVO NERA? lol
Vartotojo avataras
Parašė MiesteRuduo
#76011 o kodėl tie negeriečiai ateistai turi įrodinėti, kad kažko nėra? :-) ar tau to reikia? kokio įrodymo tau užtektų, kad dievo nėra? ar kad jis yra? nejau tavo TIKĖJIMAS toks silpnas, kad reikia įrodymų, jei taip, skaityk mano žinutę aukščiau :-) arba durk pirštu į sieną ir pasižiūrėk yra ten kas nors ar ne ;-)

p.s. ar išsireiškimas " lol " kartais nėra LOL? kam jo čia reikėjo, ką tuo norėjai parodyti ar pasakyti? :-)

p.p.s. ir ar mum reikalinga dar viena beprasmė diskusija, kuri nieko gero vistiek neduos?

jei nereikaliga, tai baigiam