Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė lynkute
#3396 tai kaip tada su tais inkstu skausmais man paciai nuo ko as uz tat ir noriu issiaiskint jai ne vaistai tai kas tada uzdegimas rodytu leukocitu skaiciu rodytu uzdegima,echoskopas rodytu sumazejusius inkstus arba paburkusius ,jai mane isbere pradejo slapima varyt dideliais kiekiais kai nustojau juos gert berimas baigesi slapimo varymas taipat bet inkstus pamaudzia aisku ne taip kaip juos geriau siut ne priepuoliniai buvo :roll:

na ir begaline skundziasi taip pat ne as viena nes ir ji juos vartoja
Vartotojo avataras
Parašė Vario_Troja
lynkute rašė:tai kaip tada su tais inkstu skausmais man paciai nuo ko as uz tat ir noriu issiaiskint jai ne vaistai tai kas tada uzdegimas rodytu leukocitu skaiciu rodytu uzdegima,echoskopas rodytu sumazejusius inkstus arba paburkusius ,jai mane isbere pradejo slapima varyt dideliais kiekiais kai nustojau juos gert berimas baigesi slapimo varymas taipat bet inkstus pamaudzia aisku ne taip kaip juos geriau siut ne priepuoliniai buvo :roll:

na ir begaline skundziasi taip pat ne as viena nes ir ji juos vartoja

matyt tau tirai netiko šie vaistai, ko gero alergiska kažkokioms sudedamosioms jų dalims esi. o del anotacijų, tj visur daug tu salutiniu poveikiu prirasyta. naujos kartos ad tkrai svarus vaistai, mano psichas dalyvavo skrodimuose vartojusių pradedant prozaku, mirusių nuo kitų priežasčių, tj kepenys ir inkstai buvo kaip sveikų žmonių.
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
antanasm rašė:Gal kas bande? kaip kas toleruoja? idomiausia del salutiniu poveikiu? nes as pradejau gerti - tai taip svaigsta galva, dziuna, jauciuos silpnas ir girtas. idomu kaip kitiems?
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
lynkute rašė:ir man taip buvo tik mano kitu pavadinimu esprital tas pats(mirtazapinas) jis turi migdomaji poveiki todel ji dazniausiai skiria vakare ,bet paskui skyre ir ryte puse ,tai dvi dienas migde, ir galva svaigo,apetitas zveriskas nuo ju.
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#7595 man remeronas (geriau max doze, nepamenu 30 mg berods) kokteilyje su berods liciu ir seroqueliu sutrikde sirdi - aritmija ir kraujospudis ilgam uzkilo 150/100 (kai mano normalus 110/70).
ParašėBegaline
#7603 man jau parkes del inkstu praejo :lol: tik doze padidino, tai bijau, kad nepradeciau labai est. tada mesiu be pasigailejimo
ParašėBegaline
Maša rašė:man remeronas (geriau max doze, nepamenu 30 mg berods) kokteilyje su berods liciu ir seroqueliu sutrikde sirdi - aritmija ir kraujospudis ilgam uzkilo 150/100 (kai mano normalus 110/70).

kiek kartu per diena tuos 30mg? jeigu viena karta, tai tikrai ne max, o prie mazesniu. max tai turbut 3-4 kartai per diena po 30mg :roll:
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
Begaline rašė:
Maša rašė:man remeronas (geriau max doze, nepamenu 30 mg berods) kokteilyje su berods liciu ir seroqueliu sutrikde sirdi - aritmija ir kraujospudis ilgam uzkilo 150/100 (kai mano normalus 110/70).

kiek kartu per diena tuos 30mg? jeigu viena karta, tai tikrai ne max, o prie mazesniu. max tai turbut 3-4 kartai per diena po 30mg :roll:

zinok nepamenu tixliaj kiek buvo tenai tu mg, vistik 2005 metais geriau tai gal ka painioju, tik zinau kad max doze buvo... geriau ryte ir vakare berods
Vartotojo avataras
Parašė lynkute
Begaline rašė:man jau parkes del inkstu praejo :lol: tik doze padidino, tai bijau, kad nepradeciau labai est. tada mesiu be pasigailejimo

kaip suprasti begaline parkes del inkstu? ta prasme neskaudena inkstu? :roll:
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#9383 Vakar israse didesne doze Remerono ,o siandien net nuo skausmo vaistus geriau,anksciau jau rasiau ,kad man nuo jo skauda inkstus nu ,bet siandien ...siaubas .Galvoju ka sianakt daryti gersiu turbut mazesne doze geriau busiu nedamiegojusi :roll:
ParašėSandra
#11144 Man skyrybu proga prie Cipralex (kuri man veikia nuostabiai) pridejo dar ir vakarui Remerono 15 mg. Kad ramiau butu, kad greiciau iveikciau depresija, ir kad AUGTU SVORIS. Nes jis zadina apetita. O sveriu 50. Tai teks pagerti...bet jeigu bus kazkas blogai, sake nutraukti. Vis tiek pagrindinis eina Cipralex. Tai prisiskaiciau apie inkstu skausmus, tai net bijau pirkti...
Gyd. sake, kad Cipralex veikia seratonino gamyba, o Remeronas, ka ten ....,pamirsau? Tai tokia kombinacija labai efektyvi, bent jau taip man paaikino...
Vartotojo avataras
Parašė lynkute
#11145 matot cia ne man vienai inkstus kamavo as geriau ryte ir vakare po puses tab. ispirmo nieko nejauciau poto pajaucia po puse metu kad veidas kazkoks pabertas ir slapima vare ,tada jau inkstu skausmai prasidejo ir nutraukiau nes supratau kad nuo kazkuriu vaistu ,nes dar geriau ir lexsotonili tai ir ta nutraukiau nes ir nuo to jau negerai daresi matyt ir tie turejo kazkiek itakos :evil:
ParašėBegaline
lynkute rašė:
Begaline rašė:man jau parkes del inkstu praejo :lol: tik doze padidino, tai bijau, kad nepradeciau labai est. tada mesiu be pasigailejimo

kaip suprasti begaline parkes del inkstu? ta prasme neskaudena inkstu? :roll:

gal kazkiek ir pamaudzia kartais. bet nematau desningumo jokio.
ParašėSandra
#11340 o kokia medziaga jie veikia, nu koki ta neuromediatoriu, ar kaip jie ten vadinasi (serotoninas/dopaminas....?)
ParašėBegaline
Sandra rašė:o kokia medziaga jie veikia, nu koki ta neuromediatoriu, ar kaip jie ten vadinasi (serotoninas/dopaminas....?)

neraso, kuria konkreciai gamina :roll: