Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
#66538 Dekui, kad pastebejai, as pataisiau, dabar viskas is eiles, o ten kur turksta skaiciuku, su laiku manau surasysim ir tuos, kuriu truksta, taip paprasciau, nereikia versti visko is kart... labai jau daug darbelio butu... :D
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#66600 su astuoneto reiksme supazindinau ir nudziuginau savo direktore, kai sventem jos gimtadieni 2008 08 08 ir laikrodis patalpoj kur sventem sustojo ta ryta 08 08, ji susidomejo tuo ir liko patenkinta paaiskinimu :)
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Medeja rašė:su astuoneto reiksme supazindinau ir nudziuginau savo direktore, kai sventem jos gimtadieni 2008 08 08 ir laikrodis patalpoj kur sventem sustojo ta ryta 08 08, ji susidomejo tuo ir liko patenkinta paaiskinimu :)

Tai puikus pavyuzdys kaip desniai veikia.Jai matyt reikejo zinoti tai ka tu pasakei, todel atejo laikas suteikti pagalba ir dar karteli isitikinti kaip tai veikia =)
Vartotojo avataras
Parašė Marko-7
#74737 16
Tavo mintys sutveria realybe, todel sek savo mintis ir mastyk teigiamai ne tik dvasineje plotmeje bet ir materialioje...nes viskas ko tau reikia, yra suteikiama.

Ir kaip suprasti šitą žinutę ? Ar tai kad avo mintis turėčiau paversti darbas ? Ar tai ,kad viskas ko aš noriu yra pasiekiama ?
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Marko-7 rašė:00- Kūrėjas atkreipia demesi siuo pranesimu ir praso taves sekti zenklais tuoj pat be atideliojimo
16
Tavo mintys sutveria realybe, todel sek savo mintis ir mastyk teigiamai ne tik dvasineje plotmeje bet ir materialioje...nes viskas ko tau reikia, yra suteikiama.

Ir kaip suprasti šitą žinutę ? Ar tai kad avo mintis turėčiau paversti darbas ? Ar tai ,kad viskas ko aš noriu yra pasiekiama ?

TAip, reikia sekti savo mintis ir nustoti vertinti, nes ar vienu ar kitu atveju viskas manifestuoja su tuo skirtumu, kad jei sakai "MAN NEREIKIA" gauni, jei sakai MAN REIKIA - gauni.Stebek savaji vidini dialpoga, kai esi vienas ir nieko neveiki, pasek savasias mintis ir pamatysi kuo gyveni.
Vartotojo avataras
Parašė Marko-7
#74739 Nori pasakyti , kad aš negaliu savęs valdyti , ka bedaryčiau savęs nenugalėsiu ? Bet kodėl ?
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Marko-7 rašė:Nori pasakyti , kad aš negaliu savęs valdyti , ka bedaryčiau savęs nenugalėsiu ? Bet kodėl ?

Todel, kad nepriimi saves tokio, koks esi.O nesugebi to padaryti delto, kad patikejes esi kitais, kurie reikalauja is taves buti tokiu, kokiu jie tave nori matyti, nes patys nesugeba gyventi savo gyvenimo, is ko kyla reikalavimai kitiems. Leisk sau jausti, leisk sau buti, daryti kvailus ir beprasmius dalykus ir neisjaudink ka kiti galvoja apie tave.Jie turi teise i savaja nuomone.Jei tai per sunkus uzdavinys, tada susitelk tik i tai kas tau svarbu, be baimes buti egozistu.Su laiku pajusi skirtuma tarp egoizmo ir Meiles sau.Tai labai panasu, bet skirtinga...kai zmogus myli save, jis myli visa pasauli, tada viskas sekasi, viskas keiciasi apie ji ir zmones ir situacijos ir gyvenimas...svarbiausia tenkinti savo pajautas, o ne kitu, tada viskas sustoja i savo vezias.Kalbu is patirties, o ir knygoes ta pati raso...
Vartotojo avataras
Parašė Marko-7
#74743 Dėkui už patarimą
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
#76668 atkelta is papildymo:

Euforija
Senbuvis

Prisijungė: 2007 12 20

Parašytas: Pen. 10 24, 2008 4:42 pm Rašyti temą:

--------------------------------------------------------------------------------

kiek supratau, cia kiekvienam pagal jo gimimo data skirta dangiska misija, skleist sviesa...kaip tai suprast?

Atgal į viršų

parijas
Pažįstamas

:D

Prisijungė: 2007 12 27
Parašytas: Pen. 10 24, 2008 6:22 pm Rašyti temą:

--------------------------------------------------------------------------------

Postai tik su veidukais laikomi spamu - prasom "nesiukslinti"!!!
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
#76669 Euforija, neteisingai supratai.

Paskaityk tema "Angelu zinutes skaiciais
, ir jei vis dar bus klausimu, pasistnegsiu atsakyti
Kitas variantas gali ivesti i google toki skaiciu varinat kaip 11:11 ir paziurek ka tau "ismes"
Vartotojo avataras
Parašė Agata
#76703 nu man biskuti neaisku del gimimo datos...
:?
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
#76819 Si tema yra apie pasikartojancius skaicius, kuriu pasikartojanti eiliskuma pastebi vis daugiau zmoniu
O del gimimo datos manyciau atsaka pavyktu rasti astrologijos temose.IR kaip jau raisau, gali pagooglinti
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
Auksinezuvele rašė:Si tema yra apie pasikartojancius skaicius, kuriu pasikartojanti eiliskuma pastebi vis daugiau zmoniu
O del gimimo datos manyciau atsaka pavyktu rasti astrologijos temose.IR kaip jau raisau, gali pagooglinti

Man gyvenime siaip kartojasi laikas nuo laiko 5 arba 7. Prie siu skaiciu taip pripratau, kad nebepastebiu ju visai :)
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#76888 Klausyk, o ką reiškia 9 pasikartojimas? Pradedant mano gimimo datos suma, jis pakankamai dažnai mane "lanko". Kartais pastebiu dažniau, kartais tiesiog visai nekreipiu dėmesio į tokias detales aplinkybėse. Bet faktas, kad kartas nuo karto devyniukė vis dėlto "taukšteli kakton". :)
Vartotojo avataras
Parašė MiesteRuduo
Auksinezuvele rašė:Si tema yra apie pasikartojancius skaicius, kuriu pasikartojanti eiliskuma pastebi vis daugiau zmoniu

aha, bet negaliu patikėti, nejau jūs išties tuo tikite? juk čia visiškas absurdas... iš kur tamsta žinote kad tai tikrai angelai? juk prie su žmonėmis mieliau bendrauja demonai...

ps. jei ištrinsi dar ir šį pranešimą imsiu tavęs negerbti