Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė era
#85922 Savaime pabuvdau 6:29 ir labai tuo patenkinta. Visi miega.. O man ramu..
Parašė JuodasDangusPoKojom
#85945 Pabudau 10, parūkiau, išgėriau arbatos, parūkiau, nusimaudžiau, parūkiau ir t.t. Cigaretės jėga.
Vartotojo avataras
Parašė naintyna
#85954 pabudau 12val, tiksliau pazadino.. gavau sms siaubinga sms ir dar dabar esu siek tiek issigandus. pavalgiau dar ir viskas lyg....
Vartotojo avataras
Parašė era
naintyna rašė:pabudau 12val, tiksliau pazadino.. gavau sms siaubinga sms ir dar dabar esu siek tiek issigandus. pavalgiau dar ir viskas lyg....
kokią?..
Parašė Indre
#85969 ...pabudau nuo kaimynu bildesio, suvalgiau saldaini, surukiau cigarete ir skaitau laikrasti....
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
#85981 Pabudau... girdziu gręžia.... pasiėmiau šautuvą... nuėjau, pakalbėjau... miegojau toliau....
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
Horacijus rašė:Pabudau... girdziu gręžia.... pasiėmiau šautuvą... nuėjau, pakalbėjau... miegojau toliau....

Pas mane taip pat greze, tik sautuvo nebeturiu :bloga (o tuo zaisliuku nesimuojok nes zmogai gali ir ne taip suprasti) siuo metu tylu ir ramu...
Vartotojo avataras
Parašė era
#86102 Pabudau 5:08.
Perskaičiau visas sms.
Apsivarčiau ant šono ir ketinau toliau miegoti, bet įsijungė klausa. Štai aš ir čia.
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#86107 Užsipyliau kavą pasenusiu pienu. Kava sušoko gabalais.
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
#86109 Uzsipyliau kava... dabar gersiu ir ziuresiu pro langa.... gal atjos princese ant balto zirgo.... :king
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#86119 prabudau kaip visad nuo riksmo... paskui vaiko pavidalo teroristas atsisedo man ant galvos su prasisiotom kelnem, uzspaude nosi, bande iskrapstyt akis, kad atsimerktu, sedziu, isgeriau kava ir tegyvuoja multikai ryte :kaltas

prajojo princese ant balto zirgo...pamojavo man balta nosinaite, dar kazkiek baltu zirgu, baltos peles ir alkanos zyles prie tuscios lesyklos...
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#86120 Iškrapštyt akis. :D :D
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#86126 kol jojo princese su palyda teroristas klijais priklijavo kazkoki zurnala prie staliuko svetaineje :bloga
Parašė Indre
#86717 ...labai labai gera zinia =)
Vartotojo avataras
Parašė smekla
Indre rašė:...labai labai gera zinia =)

kaip fainei =) Ir aš noriu geros naujienos! :)))