Moderatorius: signs

Ar vartojate AD?

43
17%
183
72%
29
11%
Parašėnegative
era rašė:O aš? o.O Juk irgi negeriu. Nors ir išrašė :(

Va va. O mane tai bari kad negeriu to brūdo.
Vartotojo avataras
Parašė era
#86451 Tau to brudo reikia. Tau jį paskyrė normaliai tave ištyrę. O mano gydytoja tą brudą išrašė antrą kartą gyvenime mane matydama. Jei kita psi vėl išrašys-gersiu be atsikalbinėjimų.
Parašė autumn
autumn rašė:Uch, pagaliau pamačiau, kad ne vien aš čia be vaistų gyvenu. Ilgą laiką buvau vienintelė, atsakiusi "ne" :bloga

Buvo laikas, kai gėrei. Nors ir trumpas, bet buvo. Taigi tavo atveju labiau tinka atsakymas "vartojau anksčiau".
Vartotojo avataras
Parašė era
#86493 Argi tai gėrimas, kai vienu ypu surijau keturių dienų dozę ir iškart mečiau?
ParašėKatinas
#86521 Era ,o kodel negeri vaistu?
Vartotojo avataras
Parašė era
enigma rašė:
era rašė:O aš? o.O Juk irgi negeriu. Nors ir išrašė :(

Va va. O mane tai bari kad negeriu to brūdo.

era rašė:Tau to brudo reikia. Tau jį paskyrė normaliai tave ištyrę. O mano gydytoja tą brudą išrašė antrą kartą gyvenime mane matydama. Jei kita psi vėl išrašys-gersiu be atsikalbinėjimų.
Parašė Praeive
#86600 Aš labai buvau prieš vaistus, pernai, tos ištikusios depresijos metu, kai jau labai norėjau pasveikti greitai ir nieko nekeisdama. Nors kažkuri mano dalis ir tada galvojo, kad vaistai gali būti tik kaip "ramentas"-greta psichoterapijos bei požiūrio keitimo. Buvau nusipirkusi ir gėriau jonažolių tabletes. Man liko įspūdis, kad jos tikrai veikia-labai švelniai ir neagresyviai, bet veikia. Man jos buvo kaip nedidelis "ramentas" šalia viso ko kito
Parašė Forgiven
#95849 Rexetin 20mg.
Xanax ir Lorafen - labai retais atvejais.
Parašė Nematoma
#106890 Elontril 150 mg
Lexotanil 1,5mg
Relanium esant didelei stresinei situacijai
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#107069 Fluanxol, Tiapridal, Vinpocetini, Triptan complex, Denoxinal
Vartotojo avataras
Parašė Vėjo
#107619 sertarlinum, aripiprazole, diazepamum, carbamazepinum.
Parašėnondescript
#108111 trittico retard, fluanxol, xanax
Vartotojo avataras
Parašė Windrunner
#108981 geriu paroxetiną po vieną tabletę per dieną, o kai užeina labai didelis nervas, tai išgeriu xanax'o, tada kitą dieną vaikštau kaip šlapiu skuduru trenkta :bloga pasiskaičiau, ką rašėt šitam post'e apie vaistus, ir šiek tiek išsigandau, nes psichiatrė man AD išrašė jau per pirmąjį susitikimą, o aš iškart sutikau :bloga
Vartotojo avataras
Parašė TasPats
#110692 Alventa 150mg viena tablete lygtais,
2mg clonazapamo ir 6 mg bronazapamo
finlepsinas ir 2mg clonazapamo ir 6mg bronazapamo pries miega.

Ir tai skaitau kad nevartoju ju beveik, nes anksciau cia tas sarasas iki 15 vaistu visokiausiu uzsitestu.
Vartotojo avataras
Parašė sumersara
#115191 pradejau gerti cipralex pusia tabletes, poveikio dar nejauciu, nes geriu tik pora dienu.
Galvoju pabandyti spitomini (Kaip suprantu raminamieji), gal kas vartojo siuos vaistus ir galetu ka nors pakomentuoti?