Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Justė
#44618 Atsargiai su tuo xanaxu, ne vienas gydytojas man patvirtino, kad prie jo priprantama, tai kaip narkotikas, be to, del jo poveikio buni dalinai nedarbingas, nors veikia tai gerai, naudoju, aki negaliu uzmigt :)
ParašėBegaline
#44633 as xanaxa gal pora metu naudoju, kai pradejo silpnet lexotanilio poveikis, ar siaip prirpratau. naudojau ir xr, ir paprasta. nelabai man skiriasi ju poveikis, tik kad xr gal veliau truputi pradeda veikt. bet realiai paprastas xanax irgi slopina visa diena. priklausomybes jokios nejauciu, tik is psichologines puses. bet sitas dalykas su bet kokiais buna, taip kad cia ne xanax kalte.
Vartotojo avataras
Parašė DoubleMama
Agni rašė: o xanaxą geriu xr, nes jo veikimo laikas 24 valandos. man jis labai gerai, bet šiaip jis laikomas blogu vaistu, būtent dėl savo narkotinio poveikio. ir rekomenduojama jį naudot kaip įmanoma trumpiau.

o tau gal jį kompensuoja?
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#58422 man rodos, kad niekam jo nekompensuoja.
Vartotojo avataras
Parašė LinaS
#58500 Ne niekam,
Parašė Istvile
#58560 As vakare isgeriu kartais pora xanax tableciu, kad uzmigciau
Parašė Indre
#67615 xanax lyg ir padeda, bet prie jo priprantama ir kaip narkotiku reik didint doze... man jis padeda ir nerima numalsinti, ir greiciau uzmigti, netgi galvos skausma nuima, nes jie pas mane kyla nuo itemptu nervu...
is pradziu geriau tik 0.25mg, o dabar 1mg.... bet ne kas diena, kuomet jau labai reik. ir nuo xanax darbingumas nemazeja, kaip tik jegos sugrizta, kitaip nei nuo lexotanilio.
Vartotojo avataras
Parašė rugpjūtis2006
#86557 tai kuris visgi geresnis xanax ar leksotonilis ? :) del stiprumo aip cia kazkas rase tai sakyciau xanax stipresnis gerokai uz leksotonili.
Vartotojo avataras
Parašė linn
#86570 man istikkruju idomu taip pat pasidare o kuris geresnis???
Parašė autumn
#86577 Geresnis yra tas, kurį pagal atitinkamą ligos eigą ir poreikį paskiria gydytojas.
Vartotojo avataras
Parašė rugpjūtis2006
#86589 papriestarauciau. man asmeniskai leksotonilis kartais veikia kartais ne. kai pasakiau tai daktarui kad nesu visiskai patenkintas tuo ka vartoju jis tik pakeite vartojimo laika. t.y. gerti ne ryte o vakare. man nuo to ne kiek nepagerejo. xanax pagal mane labiau tinkamas butent neromui slopinti. bet jis astresnio poveikio nei leksas.
Parašė Dakota
#106354 Sveiki apsilankaiu ne is smalsumo o kamuojama bedos....pakankamai ilgai geriau xanax 4 metus buvo puiku...dabar pabandziau nutraukti prasidejo dusimo priepuoliai ir tai tesesi jau 4 men..pradejau gerti vel bet nepadeda :x ar esat kas susidure su dusinimo priepuoliais?Gal galit padet kaip juos suvaldit?beje lexas irgi nepadeda :kaltas
Parašė autumn
Dakota rašė:Sveiki apsilankaiu ne is smalsumo o kamuojama bedos....pakankamai ilgai geriau xanax 4 metus buvo puiku...dabar pabandziau nutraukti prasidejo dusimo priepuoliai ir tai tesesi jau 4 men..pradejau gerti vel bet nepadeda :x ar esat kas susidure su dusinimo priepuoliais?Gal galit padet kaip juos suvaldit?beje lexas irgi nepadeda :kaltas

O tu čia geri ir nutraukinėji, nes taip sakė gydytojas, ar nes pati taip sugalvojai?
Parašė Dakota
#106627 Ne ne pati taip pasake..bet kuo toliau tuo blogiau atrodo jai neikvepsiu kas penkes min gyliai tai uzdusiu.....
Parašėnondescript
Dakota rašė:Ne ne pati taip pasake..bet kuo toliau tuo blogiau atrodo jai neikvepsiu kas penkes min gyliai tai uzdusiu.....

reiktu pasitarti su gydytoju, bet speju, kad cia hiperventiliacija kuria isprovokavo xanax nutraukimas - greitai ir giliai kvepuojant sumazeja anglies dioksido kiekis kraujyje

http://www.iskauskiene.lt/

is cia gali atsisiusti nemokamu autogenines treniruotes irasu, taisiklingai kvepuojant tie simptomai turetu dingti

laikykis :flo