Moderatorius: Astro-Meška

Parašė Praeive
#87437 Oho, koks pyktis ant sistemos:)
Man nelabai svarbu ką daro bažnyčios ( to aš nepakeisiu, galima tik filosofuoti) ar kunigai. Be abejo, kur prisiliečia žmonės-ten yra visokių dalykų, o kur yra galia bei valdžia-išbandymai žmonėms oho kokie. Bandau kurti ryšį su Aukščiausiuoju, o ne su kunigų klanu: )
Įvairiausios religijos/kunigai/skandalai ir tikėjimas-tai nėra sinonimai.
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Morpheus rašė:Nesakau jog as esu visiskas eretikas, taciau man nepriimtina nei viena is egzistuojanciu (man zinomu) religiju. Nes visos jos paremtos melu, pinigais ir zudymais. Ir kas keisciausia, tu religiju pasekejai visa tai priima kaip normalu dalyka.
Pagalvokim, jei tai ka isvardijau padaryciau savo rankomis buciau pasmerktas. Taciau jei visa tai padaryciau prisimetes dievo dzodziu, dabar uzdarytu i durnyna, bet jei dabartis butu keli simtai metu atgal, buciau tikras didvyris. Nors ir dabar, nori buti pedofilu, buk kunigu. Baznycia pasirupins gerais advokatais.

NA va, galiausiai issiaiskinom, jog religija, tikejimas ir Dievas yra visai skirtingi dalykai ir niekaip su tikruoju tikejim , o juo labiau su DIEVu niekaip nesusyje
Prie viso to tai tavasis santykis su religija ir baznytine veikla apie kurios veikla esi susidares supratima ir rasytiniu saltiniu, o ne is patirties. Rasytines informacijos reikalauja protas/ego, tad norint susikalbeti, vertetu atkreipti demesi i smulkmenas, kad ir tokias kaip kad parasymas - atsuk kita skruosta jei sudave per viena... Dievo mokymai siuo kalusimu labai skiriasi nuo religinio aiskinimo. Manau jog pradziai issiaiskinom, jog pyktis blokuoja gilesni suvokima tiek tikejimo tiek ir DIEVO...
Dekui, kad isreiskei savaja nuomone
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Praeive rašė:Oho, koks pyktis ant sistemos:)
Man nelabai svarbu ką daro bažnyčios ( to aš nepakeisiu, galima tik filosofuoti) ar kunigai. Be abejo, kur prisiliečia žmonės-ten yra visokių dalykų, o kur yra galia bei valdžia-išbandymai žmonėms oho kokie. Bandau kurti ryšį su Aukščiausiuoju, o ne su kunigų klanu: )
Įvairiausios religijos/kunigai/skandalai ir tikėjimas-tai nėra sinonimai.

Labai saunus pasisakymai yra LUKNES forume Supermamamoje religijos ir ezoterikos temoje.|
Dvi temos -
"biblija-ar tai pasakos" ir kita "JEZUS"...
nuostabus pavizdys, kai zmogus suvokia DIEVA SIRDIMI... :heart
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#87477 Ir vel kaip ir kiekvienais metais si sekmadieni eis kunigas kaledot :cat nusisausiu , visiskai nenorio tokio zmogaus matyti savo namuose
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
yze rašė:Ir vel kaip ir kiekvienais metais si sekmadieni eis kunigas kaledot :cat nusisausiu , visiskai nenorio tokio zmogaus matyti savo namuose

Taip, kunigai - tai blogis... kieme reikia suni paleisti... kad neieitu...
ParašėKatinas
#87492 hm kadangi as vis dar manau,kad Dievas tai yra desnis,tai todel tokie "Mergele Marija paeme i dangu su kunu" keistai skamba.esu tikra 100% kad nei vienas is visu sventuju kuriuos zmonija susigalvojo per visa istorija niekur neiskeliavo,o ramiai sau supuvo,kaip ir kiti mirtingieji. mano nuomone Jezus nebuvo ten niekieno sunus ir is sventosios dvasios neprasidejo ,tiesiog turejo labai stipria energetika ir save lavino.
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Minerva rašė:hm kadangi as vis dar manau,kad Dievas tai yra desnis,tai todel tokie "Mergele Marija paeme i dangu su kunu" keistai skamba.esu tikra 100% kad nei vienas is visu sventuju kuriuos zmonija susigalvojo per visa istorija niekur neiskeliavo,o ramiai sau supuvo,kaip ir kiti mirtingieji. mano nuomone Jezus nebuvo ten niekieno sunus ir is sventosios dvasios neprasidejo ,tiesiog turejo labai stipria energetika ir save lavino.

Papasakok kas yra stipri energetika ir is kur jis ja gavo ar apturejo.O kaip jis save lavino? Kalusiu ne is mandrumo, bet idomu suzinoti naujus dalykus:) dekui
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Horacijus rašė:
yze rašė:Ir vel kaip ir kiekvienais metais si sekmadieni eis kunigas kaledot :cat nusisausiu , visiskai nenorio tokio zmogaus matyti savo namuose

Taip, kunigai - tai blogis... kieme reikia suni paleisti... kad neieitu...

Oi Horacijau, kaip kazkuri is alyviu tau ne karta yra parasiusi...niu-niuniu... "neposlink" cia temos... :DD
Vartotojo avataras
Parašė linn
#87511 manau Minerva teisingai sako,Jezus turejo ta stipria energetika su kuria sugebejo gydyti ir traukti zmones,na pvz kaip siais laikais ekstrasensai,jie juk gydo su bioenergetika tai tas pats ir Jezus..manau kad jis ir buvo vienas is tu ekstrasensu,beje ekstrasensai ne tik gydo bet ateiti mato,mato kokios ligos pas tave ,auras,ciakras na ir taip toliau,na kas yra domiejasi tuo manau supras,nes siaip jau apie Jezu jau seniai turejau tokia nuomone kaip Minervos..
ParašėKatinas
#87538 Kiek zinau ne apie visa Jezaus gyvenima mes viska zinome.
Cituoju:

Tokią Jėzaus atvykimo į Indiją galimybę sustiprina nemažai rankraščių, iš kurių išskirtiniausias yra "Bhavishya Maha Purana" (viena iš 18 puranų), sukompiliuotas 118 m. Jame yra pateikiamas pokalbis tarp karaliaus Šalivahana ir šv.vyro, vadinamo Isa-Masih, kuris save pristato taip:
"Esu vadinamas Dievo sūnumi, pagimdytas nekaltos mergelės, visų netikinčiųjų tarpininkas… Atėjau iš svečios šalies, kurioje nėra teisybės… Aš apsireiškiau kaip Mesijas".

Ir vėlesnė "Rauzat-us Safa", Persijos istorija, pradedant 1417 m. rašo:
"Jėzus (tebūnie jam ramybė) buvo vadinamas Mesijumi, nes buvo didis keliauninkas… Iš savo šalies jis atvyko į Nasibain. Su juo buvo keli jo mokiniai, kuriuos pasiuntė į miestą skelbti mokymo". Vėliau tie mokiniai buvo suimti, bet išlaisvinti, kai jis stebuklingai pagydė.

10 amžiuje musulmonų mokslininkas al-Šeik al-Said-us-Sadiq knygoje "Ikmaul-ud-Din" aprašė savo tyrinėjimus, kuriuose mini į Kristų panašų užsienyje ir mokinį Ba`bad, savo paskutines dienas praleidusio Kašmyre:
"Tada Yuz Asaf… pasiekė kraštą, vadinamą Kašmyru. Jis keliavo po jį ir toliau, kol sulaukė mirties. Tada jis liepė Ba`badui jam pastatyti kapą. Jis ištiesė kojas vakarų kryptimi, o galvą – į rytus – ir mirė".
54 m. tekste atitinka mūsų 78 m. Be to, Jėzus nėra vienintelis Biblijos žydas, keliavęs po rytus. Tai darė ir Mozė, Nojus, Marija, Juozapas, Aaronas ir net Jėzaus asilas. Tomą, vieną mokinių, Jėzus pasiuntė į Indiją ieškoti dingusių genčių. Jo kelionės aprašytos 1 a. eretiškuose "Acta Thomae". Ten minimos vestuvės Taxila mieste, kuriose dalyvavo ir Jėzus (tai keli metai po nukryžiavimo). Kai kurie mokslininkai Tomą tapatina su Ba`badu, kiti sako, kad Tomas buvo pasakojimų apie Yuz Asaf šaltinis. Daug nuorodų šia tema surinko Fida Hassnain, Kašmyto antikos muziejaus direktorius.
ParašėKatinas
#87539 Is kur jis turejo stipria energetika as tikrai negaliu zinot.o saves lavinimas gali buti pvz ir meditacija.
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Minerva rašė:Kiek zinau ne apie visa Jezaus gyvenima mes viska zinome.
Cituoju:

Tokią Jėzaus atvykimo į Indiją galimybę sustiprina nemažai rankraščių, iš kurių išskirtiniausias yra "Bhavishya Maha Purana" (viena iš 18 puranų), sukompiliuotas 118 m. Jame yra pateikiamas pokalbis tarp karaliaus Šalivahana ir šv.vyro, vadinamo Isa-Masih, kuris save pristato taip:
"Esu vadinamas Dievo sūnumi, pagimdytas nekaltos mergelės, visų netikinčiųjų tarpininkas… Atėjau iš svečios šalies, kurioje nėra teisybės… Aš apsireiškiau kaip Mesijas".

Puiki citata - o gal galetum ja ir paaiskinti? Juk raso Dievo Sunus, pagimdytas nekaltos Mergeles...kaip ji budama nekalta galejo pagimdyti sunu ir dar Mesija?
Dar - rasoma - visu netikinciuju tarpininkas, reiskia jis atejo su misija pagelbeti netikintiesiems? Kokia dar galejo buti jo misija?

Ir vėlesnė "Rauzat-us Safa", Persijos istorija, pradedant 1417 m. rašo:
"Jėzus (tebūnie jam ramybė) buvo vadinamas Mesijumi, nes buvo didis keliauninkas… Iš savo šalies jis atvyko į Nasibain. Su juo buvo keli jo mokiniai, kuriuos pasiuntė į miestą skelbti mokymo". Vėliau tie mokiniai buvo suimti, bet išlaisvinti, kai jis stebuklingai pagydė.

Kaip manai , koki mokyma Jezus skelbe per savo mokinius? Ko jis moke savo mokinius?

10 amžiuje musulmonų mokslininkas al-Šeik al-Said-us-Sadiq knygoje "Ikmaul-ud-Din" aprašė savo tyrinėjimus, kuriuose mini į Kristų panašų užsienyje ir mokinį Ba`bad, savo paskutines dienas praleidusio Kašmyre:
"Tada Yuz Asaf… pasiekė kraštą, vadinamą Kašmyru. Jis keliavo po jį ir toliau, kol sulaukė mirties. Tada jis liepė Ba`badui jam pastatyti kapą. Jis ištiesė kojas vakarų kryptimi, o galvą – į rytus – ir mirė".
54 m. tekste atitinka mūsų 78 m. Be to, Jėzus nėra vienintelis Biblijos žydas, keliavęs po rytus. Tai darė ir Mozė, Nojus, Marija, Juozapas, Aaronas ir net Jėzaus asilas. Tomą, vieną mokinių, Jėzus pasiuntė į Indiją ieškoti dingusių genčių. Jo kelionės aprašytos 1 a. eretiškuose "Acta Thomae". Ten minimos vestuvės Taxila mieste, kuriose dalyvavo ir Jėzus (tai keli metai po nukryžiavimo).

O ar tai galetu buti nuoroda i Jezaus prisikelima po mirties? Juk ir Biblijoje rasoma, jog net jo mokiniai nebepazino persikeitusio Kristaus...

Kai kurie mokslininkai Tomą tapatina su Ba`badu, kiti sako, kad Tomas buvo pasakojimų apie Yuz Asaf šaltinis. Daug nuorodų šia tema surinko Fida Hassnain, Kašmyto antikos muziejaus direktorius.

Malonu , jog atsiverei ir daliniesi ziniomis...dekui

:jap

Kalbant apie meditacija ir saves ugdyma - jei sakysim studijuoji medicinos universitete, greiciausiai tave domina zmogaus kuno sudetis, kraujotaka, biologija ar dar kokie dalykai... tad jei save ugdai per meditacija, ko tu sieki ir kaip tai padeda tu tikslu pasiekti? Kuria krytimi save ugdai, naudodama meditacijos technikas?
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
Minerva rašė:hm kadangi as vis dar manau,kad Dievas tai yra desnis,tai todel tokie "Mergele Marija paeme i dangu su kunu" keistai skamba.esu tikra 100% kad nei vienas is visu sventuju kuriuos zmonija susigalvojo per visa istorija niekur neiskeliavo,o ramiai sau supuvo,kaip ir kiti mirtingieji. mano nuomone Jezus nebuvo ten niekieno sunus ir is sventosios dvasios neprasidejo ,tiesiog turejo labai stipria energetika ir save lavino.

Kaip tu klįsti... juk supūna tik karkasas... o dvasia pakyla ir plevena.. tai viena... o antra, tavo protas yra ribotas... jis nemato, tai kas yra uz proto... Protu negalima netgi Rusijos suvokti... o tu nori suvokti Dieva... keistuole... Jezus buvo sunus... taigi kaip kitaip... ne dukte juk...
ParašėKatinas
#87610 as ir nesakiau,kad dvasia supuna :D
ParašėKatinas
#87613 Auksinezuvele as neatsakinesiu i tavo klausimus,nes nesigilinu i Jezu,jo mokyma jau vien del to,kad kaip jau sakiau mano nuomone Dievas yra energija ar desnis ir nesucikoncentraves kazkokioje vienoje ar keliose butybese.