Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė smekla
#88628 Žinau, kad reik apie tai kalbėt su daktaru, bet jis kažkaip manęs negirdi, savarankiškai geriu po ketvirtį tabletės(0,5) ir galvoju ar tiek išvis ką veikia?
Vartotojo avataras
Parašė kukas
#88656 Nuo Fluanxolio man prasidėjo agresija :evil: matyt per daug užaktyvino nors geriau tik po 0,5 tabletės. Gydytojas liepė nutraukti ir pakeitė raminamais :)
Parašėnondescript
#91444 israse man dar fluanxol, kad nuimtu mieguistuma, geriu po 2mg, bet jokio poveikio... nei teigiamo nei neigiamo, tik apetitas padidejo, na gal siek tiek demesi sutelkt lengviau.

gal kas zino ar juos butina gert reguliariai? ar galima kaip xanax, tik reikalui esant?
Vartotojo avataras
Parašė kukas
nondescript rašė:israse man dar fluanxol, kad nuimtu mieguistuma, geriu po 2mg, bet jokio poveikio... nei teigiamo nei neigiamo, tik apetitas padidejo, na gal siek tiek demesi sutelkt lengviau.

gal kas zino ar juos butina gert reguliariai? ar galima kaip xanax, tik reikalui esant?

O kiek laiko jau geri? Poveikis visada geriau pasireiškia jei pastoviai geri.
Parašėnondescript
#91461 antra savaite. bet man gydytojas taip ir nepaaiskino, kas tai per vaistai, israse, kad sumazetu poreikis xanax'ui ir buciau darbingesnis
Vartotojo avataras
Parašė juodulys
#91603 Ar gali taip buti, kad tirptu rankos ir ypač pedos nuo sito vaisto?
Kazkaip keistai jauciuosi, kaip adatelems bado :cat
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#91616 fluanxol yra neuroleptikas.

Ji reikia gerti nuolatos, kad kraujyje butu pastovi koncentracija...

Rankos ir kojos gali ne taip kad tirpti, o tarsi toks badymas, neramumas kojose, nenusedejimas vietoje, drebulys... man tas poveikis (aplamai neuroleptiku) pasireiskia tarso "pleso is vidaus" rankas o ypac kojas. Tokiu atveju reikia cyclodolio (trihexylphenidyl'as)

Tirpti gali ir del magnio trukumo... isgerk kokio diasporalio...
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#91965 O kažin nuo 1/4 tabletės(0.5mg) kasdien yra koks poveikis, gal palaikymui ir užtenka?..?
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#91968 Turėtų gydytojas pasakyti, kiek vartoti. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#91976 Tai va, kad jis manęs negirdi.. kiša tą remeroną.. sakau, kad geriau kai jau mėn jo nebegeriu..
Parašėnondescript
smekla rašė:Tai va, kad jis manęs negirdi.. kiša tą remeroną.. sakau, kad geriau kai jau mėn jo nebegeriu..

nemanau, kad uztektu. fluanxol dazniausiai skiria kaip pagalbine priemone prie kitu vaistu. as nuo 1-2mg nejauciu ryskaus poveikio, gal kiek nerimas sumazeja, bet nieko daugiau
Parašėnondescript
#92509 gal kas zinot, jei man pastoviai vyzdziai issiplete, ar tai rimtas salutinis poveikis?
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
#92532 Tiesiog atrodai kaip doze uzsimetus ir viskas manau.
Parašėnegative
nondescript rašė:gal kas zinot, jei man pastoviai vyzdziai issiplete, ar tai rimtas salutinis poveikis?

O tu aiškiai matai, kai tau išsiplėtę? Man nuo zolofto irgi.
Parašėnondescript
#92765 issipletus vyzdziams man regejimas pablogeja. siek tiek liejasi viskas