Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
#88368 Skaitau jusu postus ir mastau - tai ka rasot taip toli nuo temos, o juolabiau nuo religijos, kad darosi aisku, jog retas kuris turit susiformavusi santyki i religija...visa kita pilstymas is kiauro i tuscia.
Tad dar luktelsiu dvi savaites ir jei neatsiras pasisakanciu i tema, tuo ir baigsim pasisakymus sioje temoje
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
Auksinezuvele rašė:Skaitau jusu postus ir mastau - tai ka rasot taip toli nuo temos, o juolabiau nuo religijos, kad darosi aisku, jog retas kuris turit susiformavusi santyki i religija...visa kita pilstymas is kiauro i tuscia.
Tad dar luktelsiu dvi savaites ir jei neatsiras pasisakanciu i tema, tuo ir baigsim pasisakymus sioje temoje

As tau visiskai pritariu zuvele.. Pastarieji postai buvo visiskai ne i tema, taucia si tema man buvo naudinga, radau skirtuma tarp dievybiu ir religijos :) O dar daug kas sake jog as ribotas ir aklas ir dar belekoks :D
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
#88457 Man tik keistai, kad siais laikais neimanoma nusipirkti indulgenciju... =)
Vartotojo avataras
Parašė MiesteRuduo
#88467 man tik keistai, kad už pedofiliją nekariama, o uždaroma į vienuolynus... =)
man tik keistai, kad nepažystamas internetinis žmogus sprendžia apie tai, kiek mano santykis su dievybėm yra susiformavęs... =)
man tik keistai, kad išsivyčius iš vienos temos kitai, tema ne perkialiama ir pervardijama, o baigiama... =)

godspeed, mažutėliai :*
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
#88479 O man nei keista nei nekeista, nes botagu smaukstelejus pajuda arklys, o ne vezimas....
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
parijas rašė:man tik keistai, kad už pedofiliją nekariama, o uždaroma į vienuolynus... =)
man tik keistai, kad nepažystamas internetinis žmogus sprendžia apie tai, kiek mano santykis su dievybėm yra susiformavęs... =)
man tik keistai, kad išsivyčius iš vienos temos kitai, tema ne perkialiama ir pervardijama, o baigiama... =)

godspeed, mažutėliai :*

Tai kas issivyste sunkiai telpa i bet kokia tema, o beprasmisku temu ir taip pakankamai yra

Stai cia pamintyjimui apie religija -

http://www.flamerose.net/jesus/discours ... hood4.html
Vartotojo avataras
Parašė MiesteRuduo
Auksinezuvele rašė:O man nei keista nei nekeista, nes botagu smaukstelejus pajuda arklys, o ne vezimas....

aha. o napalmu galima sudengint abu. ir ką?

o kaip tau temos pavadinimas "pilstymas iš tuščio į kiaurą religine tema"?
:-)

dėl beprasmių temų šiame forume; išvardunk bent penkias :-) šiaip šis forumas skiriasi nuo kitų daug kuo. tame tarpe ir tuo, kad palyginti retai kuriamos naujos temos.
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
parijas rašė:
Auksinezuvele rašė:O man nei keista nei nekeista, nes botagu smaukstelejus pajuda arklys, o ne vezimas....

aha. o napalmu galima sudengint abu. ir ką?

o kaip tau temos pavadinimas "pilstymas iš tuščio į kiaurą religine tema"?
:-)

dėl beprasmių temų šiame forume; išvardunk bent penkias :-) šiaip šis forumas skiriasi nuo kitų daug kuo. tame tarpe ir tuo, kad palyginti retai kuriamos naujos temos.

Parijas, pasiulimus ir pageidavimus gali rasyti i AZ arba forume tam skirtose temose
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
#89201 Smeklai..

Apie religija cenzo nera, tik daugelis nesuvokia skirtumo tarp dievo ir religijos :bloga
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#89215 Čia tu visiškai teisingai :super Beje čia turbūt kaip ir apie politiką galima diskutuot iki begalybės
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
#89216 Panasiai, tik manau bet kuris blaiviai mastantis zmogus sutiks jog religija yra absoliutus sudas :bloga (nekalbu apie tikejima ar dievus)
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#89221 Va va, čia ir prasideda BIG diskusija. Įsivaizduoji kiek yra prieštaringų nuomonių?. ir visos turi savų argumentų... O dar esmė turbūt tame, kad kaip jau ne su vienu žmogum esu sutarus, kad kiekvienam sava tiesa, o tos tikrosios tai nežino niekas.. nors aš pati niekuo nebetikiu (rašau nebe, nes viakystėj tai labai uoli katalikė buvau :D )
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
#89233 na ir as buvau katalikas :) pabreziu buvau.. man kazkaip sioj religijoj yra per daug smurto ir pelnymosi :bloga apskritai kokia religija man nera priimtina
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
#89242 Neturėkite kitų dievų, tik mane vieną.... =)
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
#89267 Nejuokink Horacijau.. Jau vien tai, jog parasiai tokia fraze parodo koks tu dievas :D eilinis sarlatanas :D
Ir ne apie dievus mes cia tema sukam.. :bloga =)