Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Agni
#96085 pabandyk gert. nebūtinai turi būt šalutinis poveikis. šiaip Alventa dabar skaitoma vienu is geriausiai veikiancių vaistų.
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#96089 Žodžiu, pirksiu šiaip ar taip rytoj, bet prieš tai užbėgsiu pas daktarę, jau susitariau. Jei pasakys, kad gerti - reiškia, gersiu. Aš jau vieną kartą per žioplą daktarą turėjau "medikamentų konfliktą", ačiū, dėl šventos ramybės galiu ir palaukt truputį. :)
Vartotojo avataras
Parašė simili
#96689 va nors pagyvėjo diskusija, apie šalutinius poveikius tai štai ką noriu pasakyti-mūsų organizmai skirtingi, todėl ir išrasta tiek rūšių antidepresantų.Iš esmės tai jie visi tą patį daro-reguliuoja tuos chemikalus, tik šalutiniai poveikiai skiriasi-dėl to ir kaitaliojam juos kol prisitaikom O BE ŠALUTINIŲ POVEIKIŲ tai dar ti galim tikėtis kad ateity bus išrasti.Šiaip tai aš alventos nesruošiu keisti išgeriu miegui somnolio o ryta jaučiuos šviežia kaip agurkas.
Vartotojo avataras
Parašė simili
#96708 Šiaip nežinau ar gerai iš viso tokia informacija dalytis, prisiskaitai-įsibaimini.Bent man taip buvo-išsigandau kai agni parašė, jog tai labai stiprūs vaistai(suabejojau net gydytojos kompetencija) o pasirodo stiprūs jie tiek- kokią dozę geri. Vartoju po 1 75mg rytais
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#96711 tai tu vartoji minimalią dozę. jeigu tau tokios užtenka, tai klausimas ar tau išvis AD reikalingi.
Vartotojo avataras
Parašė simili
#96723 smagu kad atsiliepei apie tai noreciau pasikalbeti
Vartotojo avataras
Parašė simili
#96725 nerimas mano pagrindinė problema-bijau nutraukti, o plius kad be vaistų nemiegu irgi kazką reiskia
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#96728 o kiek laiko jau geri?
Vartotojo avataras
Parašė simili
#96729 vasarą buvau nutraukus ir palaipsniui(seroxata) gėriau po kelių dienų įsipanikavau-tik pradėjau gerti vėl viskas normalu
Vartotojo avataras
Parašė simili
#96730 seroxata geriaumetus o situos dar puse
Vartotojo avataras
Parašė simili
#96732 betnuo seroxato svorio priaugau ir slopino labiau
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#96733 as nuo asentros priaugau labai daug svorio.
Vartotojo avataras
Parašė simili
#96735 ir is tikro ta savo gydytoja nelabai pasitikiu, ji labai linkus kuo trumpiau kalbėti ir dozes didinti jei skundiesi
Vartotojo avataras
Parašė simili
#96736 zinoma kad as norėciau ju negerti , bet tik taip jauciuosi visuomenės dalimi o ne už jos ribų(kažkur skaičiau šiuos taiklius žodžius)
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#96737 na tai jeigu padeda, tai gerk. vadinasi tavo liga dar neisisenejus, jei reik tik tokios dozes ir turi daug sansu visiskai pasveikti,