Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
linn rašė:manau kad dievas yra mumyse,ka mes galvojame ,kokios mintys mumis lanko per diena toks ir musu dievas,prasyt nereikia reikia tik tiketi,neabejoti kuom tiki ir laukti rezultatu..

Puikus suvokimas, vinea smulkmena pasimetusi - mums duota butent tai, ka tu isvardyjai, tad manau jog vertetu ismokti uz tai kas mums duota, padekoti.Juk kai gaunam dovanui, mes dekojam, taip ir cia - Kiekviena Malda prasideda nuo padekos, isgyventos sirdimi, nuo dekingumo poajautimo, va tada visa kita jau ima veikti:) :heart
Vartotojo avataras
Parašė linn
#92742 na apie padekojima as dar manau jei nori ko nors ir prasai iskart reikia padekoti uz tai kad jau gausi tai,tai sutvirtina tikejima ir maziau sudaro kliuciu savo noro neissipildymui,todel jei as ko nors noriu ir dar neturiu visada pasakau aciu tau teve...kai atvaziavau i norvegija neturejau ilga laika darbo,niekaip negaudavau,po kiek laiko pradejau sau kartoti kad as turiu darba ir visada pasakydavau aciu tau teve kad ji turiu,po savaites laiko reikalai pajudejo ir gavau darba...prisimenu kai labai norejau isvaziuoti i norvegija bet neturejau jokiu pazinciu tada dariau ta pati ir as jau daugiau nei puse metu norvegijoje..buvo ir daug kitu atveju kurie tikrai pasitvirtino,todel manau verta tiketi ir nekliudyti su savo abejonem noru issipildymui..
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
#92764 Puiki patirtis:) Dekui, kad pasidalinai :jap
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
nulis rašė:Noriu čia visko labai daug prirašyti, prikomentuoti, pridėkoti, bet kol kas visai negaliu mąstyti šia tema, tai pasilieku kitam kartui. Kada nors vėliau, gal rytoj, gal poryt, gal po mėnesio, gal kai pasveiksiu. :bloga

Nuli, viskas paprasčiau, nei tau atrodo. Tu nori? Valio. To užtenka. O kelius susirasi pati ar tau juos parodys Tas, kuriuo nori tikėti. Tik nereikia ieškoti taip, kaip ieškai paaiškinimo teoremai ar žodžio žodyne.

P.S. Paskaityk gana sunkiai gaunamą leidinį: Ž. Gitono ir Bogdanovų "Dievas ir mokslas". Nebanali, nelėkšta, nesispjaudoma nuvalkiotom teorijom ir pompastika, pagrindu neimamos religinės dogmos. Bent jau Kaune bibliotekoje mačiau ją. Jei nepadės, tai bent įdomu bus tikrai. :)
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
nulis rašė:Noriu įtikėti Dievu. Netikiu. Nežinau, ko imtis. Man sako "melskis". Kam tokiam? Aš netikiu, kad Jis yra. Sako "prašyk". Ko prašyt? Kieno? O jei sau prašysiu - būsiu egoistė, jei kitam - veidmainė. Sako "skaityk Bibliją". Skaičiau. Patiko. Vis tiek netikiu. Sako "skaityk laiškus". Skaičiau. Vis dar netikiu. Sako "eik į bažnyčią". Ėjau. Patiko. Bet NETIKIU. Bet NORIU. Sakė man "Jei jauti norą - tu jau tikinti". Jaučiu norą. BET NETIKIU. :sos:

Dievas atsirinks, kas tikinti, o kas ne... kas stoves prie Dangaus vertu, o kas melsis Skaistykloje... o kam ir Pragaro vartai atsivers... =) Beja, pasimelsk, kad nebutu taip salta...
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
#93023 Cia yra pragaras.. Mes jau jame :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Morpheus rašė:Cia yra pragaras.. Mes jau jame :bloga

Vava, ka sutverem ta ir turim, tad ko cia kiaukseti... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė linn
#97686 mes mintyse kuriame tai ko norime,tai tai ir turime,pvz sakome as noriu kad man gerai sektusi darbe ir tuo paciu dar mastome o jei nesiseks,o jei bus kitaip ir taip toliau ir tos kitos pasalines mintys,abejones mums sukelia kruva kliuciu tureti tai ko norime,mes tiesiog patys sukuriame tai ko nenorime darbe ar kur kitur..
beje kad kazkas pasake kad gyvenimas yra pragaras tai nereiskia kad taip yra tam zmogui,nes gal tai buvo tik tokia mintis kuri buvo viena kart o kitu geru minciu buvo daug daugiau... =)
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
#97724 Linn. dziugina tavieji pamastymai... grazus atsiverimas, taip ir toliau :)
UZsuk pas mus i AZ svetainele, suaktyvinau registracija:) ML
Vartotojo avataras
Parašė linn
#97768 aciuks =)
ParašėKatinas

pritariu.Man atrodo kazkurioje Ivanauskaites knygoje sita minti skaiciau :bloga tik neprisimenu kurioj :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Minerva rašė:

pritariu.Man atrodo kazkurioje Ivanauskaites knygoje sita minti skaiciau :bloga tik neprisimenu kurioj :bloga

Kodel pritari? Tik del to, kad skaitei ir dar jos knygoje , ar turi savo pacios isprotavimu siuo klausimu
ParašėKatinas
#97782 Pritariu ne del to,kad skaiciau,nes tokiu atveju tureciau pritarti viskam ka perskaitau.as pati manau,kad cia yra ir skaistykla ,ir pragaras,ir rojus.
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Minerva rašė:Pritariu ne del to,kad skaiciau,nes tokiu atveju tureciau pritarti viskam ka perskaitau.as pati manau,kad cia yra ir skaistykla ,ir pragaras,ir rojus.

O kuo pagrystas tavasis toks manymas?
Tai sakyciau labai plati amplitude
ParašėKatinas
#97806 as manau,kad ta sistema,jog po mirties atkentesim ir busim pagirti uz viska yra supaprastinta taip,kad suprastu vidutinis valstietis. :bloga.man cirka primena,kai meskai saldaini duoda uz tai,kad ji gerai triuka atliko. .ir siaip cia puiki masiu valdymo priemone. :bloga .kai pagalvosiu ,gal daugiau pasakysiu :bloga .