Moderatorius: signs

ParašėKatinas
#99254 as dabar jauciuosi tikriausia ligone :bloga .o jus galit paaiskinti ko bijote ?
nu toj atskiroj kortelej,kuria uzveda psichikos centre, bus irasas ir kas is to?
gal man irgi reikia issigast :bloga .
Paskutinį kartą redagavo Katinas 2009 01 23, 20:48. Iš viso redaguota 1 kartą.
Parašėnegative
#99255 Mano mama nuo mažų dienų nesusitvarkė su manim, tai vedė pas Karalienę berods, ta man į ligos istoriją parašė, kad turiu autizmą. Mama išplėšė tą lapelį.
Vėliau yra mane vedus po tam tikrų įvykių.
Prieš tris metus ėmiau neoficialiai lankytis pas psichologę, vęliau pas psichiatrę. Po žudynių mama išsiuntė mane į VRC.
Esu oficialiai psichė.
Vartotojo avataras
Parašė tikroji
#99258 oi, aš ne taip supratau. toj klinikoj tai yra mano kortelė su istorija.
ParašėKatinas
#99261 bet klinika tai privati.vadinasi esi neoficiali .
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#99277 O gal kaip tik į polikliniką eiti? Nereikės kruštis su psichoterapija, tik išrasys vaistų ir paleis. Man juk to ir reikia. :bloga KAIP MANOT????
ParašėKatinas
#99289 susizinok ar tikrai kokiu teisiu neatims :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#99318 nu ką jūs čia visi dabar kliedit???? niekam ten niekas neįdomu, nebent nusprendi prisibaigt ir uždaro.
Vartotojo avataras
Parašė tikroji
#99339 Aš tai kai susirgau buvau 12okė, tai bijojau, kad nepriims universitetai :D
Vartotojo avataras
Parašė Lota
#109862 Kiekvienam pirmą kart susidūrusiam su tokiom problemom patarčiau eit tik privačiai.
Vartotojo avataras
Parašė TasPats
#110907 As pradziai ejau privaciai, sumokejau kruva pinigu, pagulde i klinikas dar tokia diagnoze parase kad baisu. O dabar nesuku galvos gaunu invaliduma, zinau lietuvoj ash niekas, bet uzsienyje placios galimybes, na be jav tik zinoma o kitur ir su invalidumu buvau ir dirbau ir nieko tokio. Del teisiu kad ir gaunu invaliduma visvien ash jas galiu prasitest, kazkas man isaiskino kad si dalyka galima praeit kaip ir skyle biurakratu likus :))) , pazystami su invalidumais studijuoja ir t.t, vienas dirba. O siaip siulyciau eit tik pas privatu ir tai normalu o ne nuo tarybu valdzios uzsilikusi koki isteigta kabineta nuo kokiu 1991 metu, nes gali ir nugydyt....