Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė nulis
#99432 O aš sapnavau kad su didžiuliu bybiu vaikausi savo seserį ir noriu ją išprievartaut.
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#99433 Ta prasme tas "vyriškas lytinis organas" mano, aš esu vyras.
Vartotojo avataras
Parašė MiesteRuduo
#99981 sapnavau, kad tapau dharmos valkata. ir valkatavau grodamas miškuose budistinį bliuzą.
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
enigma rašė:Sapnavau, kad mirė sesuo. Ir kad aš nupiešiau per visą gatvę ją. Pirma piešiau laiptinėj, kaimynė kalusė ką čia darau, po to išėjau į kiemą. Mama barės, kad pamečiau sesers kažkokias lėles ir visur knisos.

Protu stengiesi suvokti praeities isgyvenimus. Laiptine, tarsi pereinamasis laikotarpis tarp to kas buvo ir to kas vyksta paskutiniu metu. Zaislai/lele simbolizuoja modeli besikartojancios situacijos, kuriai ieskai sprendimo
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Agni rašė:sapnuoju labai ryškius sapnus. ne viską norisi pasakot. bet viena detalė: sapnavau kad tu numirei, verkiau ir galvojau, kodėl visi mane taip negrįžtamai palieka, dariausi sarašą žmonių, kurie jau prieš tave mane buvo palikę.
pusseserės vestuvės senoviniame kaime (ji seniai ištekėjus), kelionė į jas, kurioje susitikau purviną čigonę su kūdikiu ir tapom draugėmis, tame kaime aukštas akmeninis bokštas, kurio pačiame viršuje esančiame mažame kambarėlyje sėdi mano promočiutė ir verpia (mes buvom labai artimos), bandau užlipti pas ją, bet apima aukščio baime ir nuslistu. močiutė šypsosi ir sako, nufotografuokit kas nors mus, tu mano palaimintoji.
sapno pabaiga: ta senovini kaima supa ezeras iš visų pusių, nors dar ankstyvas pavasaris, aš nusimetu rūbus ir puolu įvandenį, iš pradžių šalta ir nejauku, bet ežero vanduo toks skaidrus ir tyras, kad plaukuiu vis toliau ir galiausiai tiesiog paskestu laimes ir laisves jausme. tada nubundu.

Tokius sapnus sapnuojam tada, kai dirbam savyje su prieraisomis prie santykiu.Mokaisi neprisiristi
Vestuviu simbolis aiskinamas, kaip dvasinio pobudzio pasizadejimas sau.Bokstas simbolizuoja tiksla, kurio sieki...verpoimas rodo naujo prado atsiradima, sunku nusakyti kas tai, bet manau, jog sirdyje tu nujauti ties kuo esi sutelkusi energija ir demesi. Numesti rubai tai kaip ir senu paziuru atsisakymo aktas - Vanduo visada simbolizuoja apsivalyma, emocijas bei atgimima.Graziai cia tu pasapnavai, verta testi tai, kas pradeta:)
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Forgiven rašė:O as vemiau sapne.. Ka tai galetu reiksti? :bloga

Tai greiciausiai per didelis emocinis kruvis ir nesugebejimas susidoroti su isgyvenimasi, panasiai kaip sakysim apsinuodyjimas maistu - kas nesusivirskina, pasalinama kitokiu budu, vemiant...
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
oksana rašė:Sapnavau nescia moteri ir labai jai pavydejau,tipo ji jau turi du sunus ,o dabar dar nori dukters

Oksana, kas paci ajudina paskutiniu metu? KA svarstai? KA planuoji? Nestumas savas ar kitos moters simbolizuoja naujo pradzia arba pacios atgimima:)
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Minerva rašė:as irgi noriu papasakot viena sapna.sapnavau,kad susilauziau abi kojas ir ketinu skrist lektuvu. :bloga .man labai idomu pasirode tas,kad tarsi netekau koju,bet suradau kita buda judet. :bloga

Tai rodo uzstrigima tam tikrame tavojo gyvenimo laikotarpyje arba prisirisima prie zmoniu, seimos, santykiu
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
enigma rašė:Sapnavau, kad mylėjausi su sesers vyru, ir kad nesisaugojau, gal pastojau. Po to sapnavau kad su juo bėgam nuo kažko, dėlioju kažkokias dėliones, ant pagalvės randu labai didelį vabalą, miegu, susitraiškau į jį, viskas labai purvina, bėgioju po kažkokius miškus, greitkelius.

Vidinio nuoseklumo trukumas, pagalve nurodo i poilsio stoka, vabalas siaip jau yra negalios simbolis, vilkimes, kad tik tiek, kiek susapnavai, o ne daugiau kas nutiks...purvas sapnu simbolikoje aiskinamas kaip dvasinis nenuoseklumas, kas nurodo i abejones gyvenime tiek asmeniniame tiek ir visuomeniniame
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
nulis rašė:O aš sapnavau kad su didžiuliu bybiu vaikausi savo seserį ir noriu ją išprievartaut.

Simbolika nurodo i fakta, jog tamsta nesupranti susidariusios situacijos, nesuvoki faktu, todel ieskant iseities tenka intensyviau judeti, ko pasekoje atsiranda prievartos pojutis
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
parijas rašė:sapnavau, kad tapau dharmos valkata. ir valkatavau grodamas miškuose budistinį bliuzą.

Apibudink dharmos valkata - dekinga ML
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#101386 Sapnavau, kad turiu vaiką. Tada pati tame pačiame sapne buvau vaikas ir bėgau nuo visų, kad juos paerzinčiau. Tada buvau nėščia moteris ir ruošiausi gimdyti. Tas pats sapnas :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Rėja rašė:Sapnavau, kad turiu vaiką. Tada pati tame pačiame sapne buvau vaikas ir bėgau nuo visų, kad juos paerzinčiau. Tada buvau nėščia moteris ir ruošiausi gimdyti. Tas pats sapnas :bloga

Taip, Reja, mes visi turim savyje vidini vaika, kuri apleidziam, nes uzauge tampam ismanantys ir visa zinantys, nustojam tuo vidiniu vaiku rupintis.Todel nenuoistabu, kad vaikas bega ir visus erzina, nes jam truksta demesio, todel jis jo siekia nors sapne, nes kitu budu tu nesusivoki apie jo bukle.Tavasis vidinis AS yra apleistas, juo nesidomima, todel jam sunku.O nestumas rodo fakta, jog esi pasiruosusi pokyciams, naujam etapui savo gyvenime, bet kazko vilkini pati procesa.Pabandyk susijungti savyje , nustok pykti ant p[asaulio, nustok reiksti jam pretenzijas ir "pagimdysi" lengvai ir be vargu - ir tik tada tavasis gyvenimas ims keistis i gera
ParašėKatinas
#101532 Aciu,Zuvele =)
Vartotojo avataras
Parašė Marko-7
#103673 Mano sapnas: sapnavau kad varau pastatyti labai galingą automobilį , kurį labai atsargiai jį pastačiau, labai bijojau juo važiuoti (nes galvojau kad galiu aš jo nesuvaldyti ir labai norėjau juo pasivažinėti . Kad aš to pasiekčiau bandžiau visaip , paveiktį ta žmogų , susipažinau su to žmogaus (kuriam priklausė tas automobilis) dukra , ir ją itikinau kad ji paprašytų to žmogaus kad man leistų pasivažinėti juo , bet nepasisekė . Tada atsiradau ligoninėje ( tarsi kokiam kriziu centre,tarsi sienos būtų pažįstamos) , ir ka ten sužinojau kad ten yra vartai į pragarą ir kad jie tuoj atsivers , žmonės pavirs zombiais , o kai atsivers durys išeis iš ten pragaro armija , o man skirta ja susutabdyti , nes kažkada gyveno žmogus kuris sustabdė ją , ir paliko kardą kuriuo jis tą armija sustabdė .. Pradėjo virsti žmonės zombiais aš puoliau juos su kišeniniu peiliuku juos kapoti , nes niekaip nerandu to kardo , kovodamas žinau kad man butina rasti karda nes ju kitaip aš neįveiksiu , apvertęs lova aš radau ta karda , tada prisiminiau kad yra dar vienas kardas kuri aš kazkada atgebenau jį ( antra karda daviau daviau sale esanciam zmogui . Kai aš turėjau rankoje to didvyrio kardą pradėjo vertis durys(sukios geležinės) į pragarą , aš stipriai pradėjau kovoti su to armija (bet jų buvo tiek daug ) , subirėjau rankena kardo , tada paėmiau už kardo ašmenų jaučiau paip man skauda ta ranką bet kovoti nenustojau . Pabudau